Ostalo > Minibike

kineski mini bike?

<< < (3/5) > >>

luna500rr:

--- Citat: veki_veki - 05 Srpanj, 2010, 21:07:54 --- karb da...prijeno na sta ciljas tocno...ako mislis broj zuba napred nazad ja to necu...a sta s kutom paljenja??
kako se to radi? sta se treba brusit cilindar i to ili ? :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Sto vise okretaja vrti iskra vise zaostaje, dakle pomaknit onaj dio sto prikuplja signale s magneta, zove se pickup, pomaknuti ga par stupnjeva uljevo da baca raniju iskru...
Cil nisam nikad gledao, ispuh jesam i netreba veci, bilo bi super iskemijat kakav rc ventil i pripasat kakav midrace spuh sa skutera :headbang:
Kako god hoces, ako ti prjenos takav pase neka stoji :dontknow:

veki_veki:

--- Citat: luna500rr - 06 Srpanj, 2010, 11:29:11 ---Sto vise okretaja vrti iskra vise zaostaje, dakle pomaknit onaj dio sto prikuplja signale s magneta, zove se pickup, pomaknuti ga par stupnjeva uljevo da baca raniju iskru...
Cil nisam nikad gledao, ispuh jesam i netreba veci, bilo bi super iskemijat kakav rc ventil i pripasat kakav midrace spuh sa skutera :headbang:
Kako god hoces, ako ti prjenos takav pase neka stoji :dontknow:

--- Kraj citata ---
prijenos je super...taman...RC ventil je sta.?.?.cemu to sluzi,a spuh ide novi jer se stari saspo...novi je vec isplaniran...

luna500rr:

--- Citat: veki_veki - 06 Srpanj, 2010, 23:03:38 --- prijenos je super...taman...RC ventil je sta.?.?.cemu to sluzi,a spuh ide novi jer se stari saspo...novi je vec isplaniran...

--- Kraj citata ---

Ako ikoristis cil do kraja sa zato dovoljnim spuhom, koji bi rezonirao na oko 11-12t okretaja, do tih okretaja ce ti biti preslab jer ce dobar dio smjese gubiti dok spuh ne rezonira zbog prevelikog ispuha. Taj problem mozes rjesiti ugradnjom malog kao čoka na tomosu ili nesto slicno, ugl do 9t rpm ti stoji zatvoren i pravi otpor smjesi da se ne gubi, nakon tih odredjenih okretaja otvoris ventil i uzivas u pravoj midrace snagi dokle ti prjenos dopusti  :headbang:
Da se nemucis sam otvarat zatvarat ventil spoji ga na RC sklop, kao sto slow radi blokade, samo sto ce tebi pri toliko i toliko okretaja preko okidnog sklopa elektromagnet otvarati ventil :hello:

veki_veki:
ee javim ti se ja u PM da se ne sramotim ovdje jer pol kužim pol ne.... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Luka 0101:
napravi ono sto ja mislim napraviti al nikak da najdem mini bike bez masine...
stavi blokove od skutera, gore base kit po mogucnosti ac tipa sport, evo, trophy i vidi veselja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju