Tehnički kutak > Tuning skutera

karburator

<< < (2/10) > >>

stark1:
ima neka cjevcica i pored saraf, curi i na saraf i na cjevcicu,serijski je karb.gurtner

speed:

--- Citat: gigo_sf2 - 11 Rujan, 2007, 14:20:21 ---ima neka cjevcica i pored saraf, curi i na saraf i na cjevcicu,serijski je karb.gurtner

--- Kraj citata ---
ti si odmotao saraf pri dnu casice od karba,to ti je odusak i on mora stalno bit pritegnut,vjerojatno si ga krivo namotao nazad,gorivo ce ti curit samo dok se ne isprazni casica,probaj sve ispustit pa onda opet zasarafit i palit na kurblu,ako ti bude i onda curilo vidi da nije negdje napukla casica,najbolje skini karb pa provjeri,to ti nije vijak za smjesu ni ler gas kako si ti oni rekli,javi kad ovo provjeris

stark1:
nisam skido karb. vec sam upalio motor,radio je 5 sec i ugasio se,dok dodam gas ugasi se,jer ja sam diro saraf i za ler gas. jel da odvrnem sarafic kad motor radi ili kad neradi? ja sam odvrco kad neradi i nista nije izaslo

speed:
ler gas stelas kad je motor upaljen i moras stalno dodavat gas kako dotezes jer bi skrivio iglu ako ne dodajes gas,koji si ti saraf uopce dirao,onaj sa federom na sebi ili neki drugi

igor.sb:

--- Citat: speed - 11 Rujan, 2007, 20:27:19 ---ler gas stelas kad je motor upaljen i moras stalno dodavat gas kako dotezes jer bi skrivio iglu ako ne dodajes gas,koji si ti saraf uopce dirao,onaj sa federom na sebi ili neki drugi

--- Kraj citata ---

??? ??? ??? ???

..i da se nadovezem, ako netko nije slucajno napisao...ler se stela kad je motor na radnoj temp, tj. ugrijan, nikad hladan jer nes postic nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju