Tehnički kutak > Tuning skutera

Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord

<< < (4/12) > >>

funkyzg26:
i kaj kažete jel mu mogu stavit ovu sviječicu pošto je serijala br9eix iridium na ngk website mi je izlistao normalnu coper plus br9es i iridium br9eix za moj motor u ami tradu kažu kaj če mi ta sviječica za serijalu ja eko pa to mi je izlistalo za serijalu na ngkovoj stanici čitam tu na forumu da su te iridiumke pun k bolje od ovih običnih sviječica sad neznam jel se može kaj sjebat ak ju stavim vi recite znalci tu pls :)

igor.sb:
moze bit samo bolje, sjeb se nema sta

samo sto te svijecice ne trpe losu smijesu, tj ulje

al zato traju 20tkm si miran

funkyzg26:
ok hvala na odgovoru pičim do auto krešo jedino  mislim da ih oni imaju zvao sam tu sve žive niko ih nema i vidim da tu slow naručuje stvari sa sipa trebo bih sljedeči mjesec naručit multivar i deltu+wingbell ili stage 6 torq control sa stage6 racing zvonom i jel ima neko da mi složi to bum platil čevate + neki đeparac nisam nikad prčko po prijenosu skutera trebalo bi mi sam jedamput pokazat kak što i gdje onda budem ja sam štelo imam puk k alata i radionu na raspolaganju jel me sam to ič slagat prvi put  malo strah da ne sjeben neš lol  :toothy10:

igor.sb:
uzmi stage

manja filozofija kod stelanja

funkyzg26:
koji malossi multivar da uzmem ima 3 verzije obični,mhr ,team mhr i razlika u cijeni je par kuna ,sad sam stavio u košaricu da vidim kolko bi me to došlo od prilike variator mhr malossi piaggio 470kn,Clutch Stage6 Torque Control MKII 453 kn,
Clutch bell Stage6 Racing 241kn,Clutch springs Stage6
3 pieces, red-strong i sve3 verzije oprugica crvene naranđaste i bijele da imam s čim štelat i samo me to sve izašlo 1269 kn + dostava i još bi mu neki kevlar remen stavio mislio sam mu ja odma neki kit stavit gore al mašina ima sam 1600km pa reko budem se još vozio malo na serijali dok ju ne poderem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju