Tehnički kutak > Tuning skutera

Pozdrav zanima me mišljenje o novim spuljama leovince ZXR i gianneli Rekord

<< < (3/12) > >>

Crazy Kuree:
ako ti se sviđa veliki top, yasuni R bi bio najbolji s najvećim topom a i najljepši od ti base auspuha i za serijale

pralas:
taj zx-r izgleda super na sr50 ali najbolje da razmislis o prijedlogu koji je rekao crazy kuree... :icon_thumright:
yasuni r je dosta jaci a i kvalitetniji...

funkyzg26:
evo našo sam jedan jedini video od giannelli recorda ima prejeben zvuk sličan ko i reverse mislim da bum njega upiknul :) i na stranici od giannelia kažu da record ima istu aplikaciju ko i reverse ako ne i bolje performanse tak da sam odlučil kaj upiknut evo video

koje rolice i federe kvačila predlažete da mu stavim na stranici od gianelija kaže da se dobiju i rolice i federi kvačila sad ja bi da ne izgubim previše krajnje a da ima jebeno ubrzanje ,sad da mu stavim ovu kaj dođe uz auspuh ili po svom.

to če bit setup za početak kroz mjesec dva ide gore malossi multivar i delta+wingbell sa kevlarom

tomof10:
za pocetak stavi rolice i federe kvacila sta dobijes uz spuh pa probaj vidi kako ce se ponasati

funkyzg26:
nemrem vjerovat našo sam još jedan video al na piagovoj mašini i ima u banani zvuk totalno

na ovoj minareliovoj mašini sa malaguti videa tak jeben zvuk a na runeru sa mojom mašinom u banani zvuk nemreš vjerovat sad  opet neznam kaj uzet ,kak je tak zvuk drukčiji totalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju