Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.

<< < (15/17) > >>

eladio:
di nam je mizidari.. sta on kaze na sve to?

sjecam se jos iz marofa, kad suci nisu znali ni broj krugova dobro racunat ..

ja neznam tko to sve radi , di samo nadju tako nesposobne ljude?  :dontknow:

mizidari:

--- Citat: eladio - 25 Rujan, 2007, 17:45:28 ---di nam je mizidari.. sta on kaze na sve to?

sjecam se jos iz marofa, kad suci nisu znali ni broj krugova dobro racunat ..

ja neznam tko to sve radi , di samo nadju tako nesposobne ljude?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Bok!Evo me :frajer:...kolko vidim nastala je velika strka u kompletnom prvenstvu...ne bi se htio na to osvrtat previše više jer zadnji put kad sam to uradio(ima post negdi tu il na ss-u) dobio sam na znanje prije same utrke da sam diskvalificiran te da mi se iz ne znam kojeg razloga oduzimaju bodovi(vozači su mi svjedoci)
U Čakovcu nisam briljirao(vjerojatno zbog padova u Splitu i tjedan dana mirovanja nakon Splita),jednostavno niš mi nije pasalo...
Svima koji nisu došli nek im bude žao kaj nisu vidli kak Lipnik juri,stvarno kapa do poda...šteta zbog kvara u prvoj vožnji(na vodećoj poziciji) ali je u drugoj to još ljepše odrađeno :frajer:
Slovencima skuteri nejdu niš bolje od naših ali se dečki stvarno voze i zato im svaka čast!

robert:

slike mozete vidjeti ovdje:
http://www.roberts-zippo-ecke.de/include.php?src=/scooter/thumbnails.php?album=2
slika u albumu je 699 i podjeljene su na 4 stranice!!!!!
ne zaboravite GUESTBOOK da znam da ste gledali! :toothy9: :toothy9: :toothy9:
a download (1033 slike) ovdje:
http://www.roberts-zippo-ecke.de/include.php?path=content/download.php&contentid=113&PHPKITSID=84987f8a944b9b8a2a150c7883f74a08

ivbura:
Evo vam malo i drugog pogleda (da se ogradim nepratim "baš" utrke al bacin oko tu i tamo ) ponukan ovim natpisima i neobjašnjivim  "igricama "  :sad3:i iznimno strogošču sudaca ,a pošto jednoga od sudaca osobno poznam najmanje od mene je i da čujemo drugu stranu jer mislim da nikako uspješnost utrke i prvenstva ma kako ono bilo niko nebi triba dovoditi u pitanje (posebice sad kada Divljakuša već ima svoje fanove a Zlatna kaciga samo šta nije ?? ..a konkurencija sve jača) :icon_thumright:
Da skratim ; rečeno mi je osobni stav stoga nije ni mjerodavno ali po onome šta sam čuo je da je u biti sve to izrežirano a rezultat je postignutog vremena na trenigu koji nije obečavo ,,,čudne podudarnosti a solidaliziranje vozača nije u interesu utrke i prvenstva a u konačnici i samih vozača ,teško je objašnjivo  kašnjenje posebice sada na kraju prvenstva  :dontknow: i eto materijala  :icon_scratch:

Kotrlj !

..::IVKULJA::..:
kake sad ima veze sto su 2 zakasnila,kolko sam skuzio po pricama da su to bili shokre i domagoj??? pa cekaj valda je organizatorima u interesu da se utrka odvozi i BODUJE,apsurdno je to sto je rogulic ucjenjivao vozace da nece vise nastupati nikada na PH ako napuste predstartni prostor!!! mogu mu zamislit facu kad su gotovo svi odustali od trke hahaha.pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju