Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.
eladio:
..ja sam preko 10 godina sudio , ali u drugom sportu, daleko popularnijem.
...da skratim, suci su tu zbog njih, a nisu oni tamo zbog sudaca. :glasses9:
..jedno je kad se radi o namjernom kasnjenju , i to nakon sto su upozoreni, i to da su se protivnici bunili i tako dalje..
po onome sto sam vidio, i sto sam cuo.. radi se o totalnoj NEZAINTERESIRANOSTI, automatski dolazi do neprofesionalnosti pa i stoga ofrljem vodjenju . to je moje misljenje.
divljakusa:
--- Citat: ivbura - 26 Rujan, 2007, 10:00:56 ---Evo vam malo i drugog pogleda (da se ogradim nepratim "baš" utrke al bacin oko tu i tamo ) ponukan ovim natpisima i neobjašnjivim "igricama " :sad3:i iznimno strogošču sudaca ,a pošto jednoga od sudaca osobno poznam najmanje od mene je i da čujemo drugu stranu jer mislim da nikako uspješnost utrke i prvenstva ma kako ono bilo niko nebi triba dovoditi u pitanje (posebice sad kada Divljakuša već ima svoje fanove a Zlatna kaciga samo šta nije ?? ..a konkurencija sve jača) :icon_thumright:
Da skratim ; rečeno mi je osobni stav stoga nije ni mjerodavno ali po onome šta sam čuo je da je u biti sve to izrežirano a rezultat je postignutog vremena na trenigu koji nije obečavo ,,,čudne podudarnosti a solidaliziranje vozača nije u interesu utrke i prvenstva a u konačnici i samih vozača ,teško je objašnjivo kašnjenje posebice sada na kraju prvenstva :dontknow: i eto materijala :icon_scratch:
Kotrlj !
hm...da rezultati nisu mozda bili obecavajuci...al znas i da je mislav uskocio...znaci...mozda se trebala izvest neka taktika na stazi...i zbog toga su bas i htijerli voziti...i mislim da je po tvome rogulicu trebalo bit u cilju da svi odvozimo...tako da kundid moze osvojiti bodove za prvo mijesto...hmm...kaj ne...? tako da su si organizatori sami krivi sto im se utrka nece bodovati...i kaj su si sami skuhali sve to...te ce vijerojatno doci do njihova smijenjivanja...ne zelim kriviti nikoga...nego jednostavno izlazem cinjenice....te mislim da bi sve bilo bez skandala da se organizatorri nisu zainatili...i da su pustili ta cetri vozaca koji su kasnili... a kaj se mene tice...meni je pasalo kaj su kasnili po bodovima...isto kako bi pasalo i mome bratu...jer bi on tada zavrsio drugi...al eto.-...glupo je osvojiti pehar na tako jadan nacin... pogotovo ako organizatori time krse pravilnik...
--- Kraj citata ---
ivbura:
Nemam namjeru nikog opravdavati niti kriviti :icon_scratch: opčenito mislim da je samo moto-sport na gubitku i da afere i podmetanja nisu zasigurno dobrodošli a i vama vozačima samo dodatno opterečenje , pretpostavljam da se etuzijazam moto poklonika pomalo topi i da prevladavaju neki drugi interesi :dontknow: ,
evo dijela citata iz tvog posta ;...znaci...mozda se trebala izvest neka taktika na stazi...,,,ćim više ljudi učestvuje ??? in još;
te mislim da bi sve bilo bez skandala da se organizatorri nisu zainatili...i da su pustili ta cetri vozaca koji su kasnili...a dobro šta piše u pravilniku tu nema "člana zainatili",,,vremevnik ?
E mogu samo dodati da slijepo držanje pravilnika ne oslobađa nikog od odgovornsti.
Kotrlj !
divljakusa:
--- Citat: ivbura - 27 Rujan, 2007, 10:04:05 ---Nemam namjeru nikog opravdavati niti kriviti :icon_scratch: opčenito mislim da je samo moto-sport na gubitku i da afere i podmetanja nisu zasigurno dobrodošli a i vama vozačima samo dodatno opterečenje , pretpostavljam da se etuzijazam moto poklonika pomalo topi i da prevladavaju neki drugi interesi :dontknow: ,
evo dijela citata iz tvog posta ;...znaci...mozda se trebala izvest neka taktika na stazi...,,,ćim više ljudi učestvuje ??? in još;
te mislim da bi sve bilo bez skandala da se organizatorri nisu zainatili...i da su pustili ta cetri vozaca koji su kasnili...a dobro šta piše u pravilniku tu nema "člana zainatili",,,vremevnik ?
E mogu samo dodati da slijepo držanje pravilnika ne oslobađa nikog od odgovornsti.
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
da se slijepo drzimo pravilnika ovakve afere se nebi desavale...a ne da se pravilnik tumaci kak kome odgovara.... pusa bok
Kristijan_R1 klasa:
Evo da se i ja malo javim, vec me nije na forumu bilo nekih 3 mjeseca od prilike...
Utrka u cakovcu je bila OK (mislim na klasu 50 i open, jer se u 70 i nije bas imalo previse toga za gledat)
mogu se samo pohvaliti da zbog svog debilizma najvjerovatnije necu zavrsiti drugi u R1 jer sam na kraju bio diskvalificiran. ali nema veze, jos je rovinj tu...
tako da nade jos ima!!!
i stio se tice klase 50, tako mi je zao sto nisu vozili, jer bilo bi tu svega, ali sto cemo kad je org takva kakva je.
P.S. hrc daj mi reci molim te koliko ti ukupno imas bodova???
Pozdrav svim vozacima!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju