Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.
ZG Hrc:
Aj da se i ja javim...
;D
S moje strane, je bilo ok...osim, dosta toga... ;D
Jer bilo je još puno toga, i oko klase 50...
Više o svemu za koji dan...nemam vremena sad, preumoran sam... :D
Još bi se samo htio zahvalit robertu kaj je napravio jako puno slika...
Jedva čekam da ih vidim... :D
robert:
sike su u formatu 1024 x 683 i nisam ih previse sortirao tako da si mozete nakon sto ih downloadate sami kontrolirati i sebi najljepse izabrati!
download ce biti sutra navecer gotov i oko 120MB velik! ako netko ima problema sa dowloadom neka mi javi pa cu sve kopirati na cd!
1033 SLIKE
eladio:
--- Citat: divljakusa - 24 Rujan, 2007, 21:56:30 ---a eto....ja sam danas bila u hms-u moja stara...i perkušići...napisana je zalba...i sve kaj se treba...i cekamo odgovor...utrka se vjerojatno nece bodovati jer je to nemoguce jer su dva vozaća i da je tesko da ce im proc ta utrka sam tak...isto kao sto se vec prije dao prigovor dao i za utrku u splitu pa mozda ni ona nece biti bodovana za ph...bar nam je tako rekla neka teta tam...i eto...to je sve kaj za sada mogu reci...
--- Kraj citata ---
..ako poniste tu utrku,
i dokaze se da ste u pravu..
bas me interesira da li ce biti posljedica i za "krivce" :happy6:
divljakusa:
--- Citat: eladio - 24 Rujan, 2007, 23:54:11 ---
--- Citat: divljakusa - 24 Rujan, 2007, 21:56:30 ---a eto....ja sam danas bila u hms-u moja stara...i perkušići...napisana je zalba...i sve kaj se treba...i cekamo odgovor...utrka se vjerojatno nece bodovati jer je to nemoguce jer su dva vozaća i da je tesko da ce im proc ta utrka sam tak...isto kao sto se vec prije dao prigovor dao i za utrku u splitu pa mozda ni ona nece biti bodovana za ph...bar nam je tako rekla neka teta tam...i eto...to je sve kaj za sada mogu reci...
--- Kraj citata ---
..ako poniste tu utrku,
i dokaze se da ste u pravu..
bas me interesira da li ce biti posljedica i za "krivce" :happy6:
vjerojatno ne.....:(
--- Kraj citata ---
eladio:
evo na SSu vidim da su takodjer ostri :
"Objavljujemo ukupan poredak vozača klase R1, R2 i R3, nakon četiri odvožene utrke, prve u Novom Marofu 22.travnja., druge također u Marofu 20.svibnja, treće u Županji 17. lipnja te četvrte u Požegi 26. kolovoza. Nažalost zbog nemara HMS-a i neorganiziranosti glavnog direktora discipline Skuteri, nismo u mogućnosti pribrojiti rezultate s utrke održane u Splitu 9. rujna i Čakovcu 23. rujna. Slike i ostale komentare potražite na našem forumu.
..........
.........."
...slicno sam i ja planirao objaviti,
pricekat cu jos par vasih izjava.. pa cemo vidjeti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju