Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.

<< < (12/17) > >>

Benjamin:
Da svi smo dosli divljakusu gledati i ono pusiona nema nis....a ja se bas nadao da ce lipnika zavesti i da ga pu pobjedila pahhh  :toothy12: :toothy9: :toothy12:

popovec:
kaj ne zatucete organizatora..  :laughing7:  :laughing7:  :laughing7: bas jadno kaj vam neko to tak moze napraviti...koda nije dosta kaj ima malo ( tj. skoro da i nema sponzora ) i kaj ima malo ljudi u tom sportu pa i vas koji se time bavite zakidaju...

robert:

--- Citat: Benjamin - 24 Rujan, 2007, 20:24:04 ---Da svi smo dosli divljakusu gledati i ono pusiona nema nis....a ja se bas nadao da ce lipnika zavesti i da ga pu pobjedila pahhh  :toothy12: :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
trebala je ona nako u cizmama jednom tamo gdje najvise boli opaliti pa mu nebi bilo vise do pustanja ili ne pustanja na stazu!
AUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :toothy9: :toothy9: :toothy9:

eladio:
Ajmo sad malo ozbiljno..

..posto tu ima dosta natjecatelja, mogli bi svi oni konstruktivno navesti probleme u organizaciji , sve po redu , kao natuknice ako vam je tako lakse..

Ja bih probao kontaktirati HMS  , nebih navodio imena ako treba, ..ne vidim razlog cemu ici preko toga, jer ce se opet ponoviti , i ne samo to, vec svaki problem u organizaciji :glasses9:

divljakusa:
a eto....ja sam danas bila u hms-u moja stara...i perkušići...napisana je zalba...i sve kaj se treba...i cekamo odgovor...utrka se vjerojatno nece bodovati jer je to nemoguce jer su dva vozaća i da je tesko da ce im proc ta utrka sam tak...isto kao sto se vec prije dao prigovor dao i za utrku u splitu pa mozda ni ona nece biti bodovana za ph...bar nam je tako rekla neka teta tam...i eto...to je sve kaj za sada mogu reci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju