Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.
BlitzMan:
--- Citat: divljakusa - 18 Rujan, 2007, 22:28:57 ---perkusic.....SP 70 nanovo slozen skuter komplet sve, izgleda da vec trenira :D ali ipak Kundid, a cekajte i janezi su tu ali ipak kude
kos-ljubicic....OPEN Zidaric
jakovljavic....50 klasa tu si pogodila :D
--- Kraj citata ---
duje87:
--- Citat: BlitzMan - 19 Rujan, 2007, 11:28:47 ---
--- Citat: divljakusa - 18 Rujan, 2007, 22:28:57 ---perkusic.....SP 70 nanovo slozen skuter komplet sve, izgleda da vec trenira :D ali ipak Kundid, a cekajte i janezi su tu ali ipak kude
kos-ljubicic....OPEN Zidaric
jakovljavic....50 klasa tu si pogodila :D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
eto o tome ja prican..on vec trenira gore i ucinit ce pun k**ra* krugova do trke,a drugi nisu u financijskoj mogucnosti za to..i onda je on najbolji vozac? e pa nije,nego eto to smao govori da novac kupuje GOTOVO sve..i zato mi je bilo tako drago kad ga je Kundid posteno isprasia u Splitu di niko nije ima treninga prije dana trke..i kako god zavrsi prvenstvo za mene ce bit bolji vozač od Perkušića.. da slucajno neko ne pomisl ida ja iman išta protiv Perkušića..nemam,samo san cinjenice reka,a Blitzman je i potvrdia
ZG Hrc:
E to se traži...!!!
Komentiranja....predpostavke....mišljenja.......!!!!!!!! :icon_thumright:
Samo tako nastavite... Svatko ima svoje mišljenje...pa neka ga i iznese...a ne samo da se poslje kaže: "znao sam da bu tak bilo... samo tako dalje.... ..."...
:icon_thumright: ...samo pišite... ;D
mizidari:
--- Citat: ZG Hrc - 19 Rujan, 2007, 16:48:39 ---E to se traži...!!!
Samo tako nastavite... Svatko ima svoje mišljenje...pa neka ga i iznese...a ne samo da se poslje kaže: "znao sam da bu tak bilo... samo tako dalje.... ..."...
--- Kraj citata ---
Hej!!!I meni je drago da se piše o našim utrkama...ima čovjek osjećaj da ga ipak nekolicina ljudi prati kroz utrke i to je lijepo,pa makar to bile pohvale ili kritike :frajer: :headbang:
A evo i moje mišljenje malo o tim famoznim treninzima...(gradim se od svih prijašnjih izjava i komentara)
Trenirati,što to znači?Da se mene pita(evo baš konkretno za Čakovec),nisam još nijednom bio tamo a treba mi 45min.vožnje do tamo...planirao sam otići na "trening" al opet moramo šarafit i uštelavat po "đubretu" :happy6:...da sam otišao a ponavljam nisam odvozio bi 10-15 krugova da posnimim stazu i zavoje i spakirao stvari i put doma ;DZašto? 1.Zato jer vozim skuter koji ne može izdržati 100 krugova "endurance"treninga jer bi se rastopio ili nebi imao više materijala za iduće 2 utrke(nakon 3 vikenda preporuča se "manji servis ili kontrola").
2.Pri kraju smo sezone i osjećam se ugodno i uvoženo na skuteru(ipak je 5 utrka iza nas).
3.Nemam tolko love ali nije sve u lovi
Dakle-po stazi se treba jedan krug prošetati(doslovno) i malo odvoziti da ipak imaš neki pojam o načinu i tehnici vožnje unaprijed...
Evo tako ja gledam na to,po meni i za mene dovoljno.
Ove sezone sam samo jednom otišao na "trening" u 6.mjesecu u Marof i trajao je dva kruga :frajer:Temp. asfalta je bila previsoka za soft gume tako da su se doslovno pretvorile u "žvakaće"... :frajer:
duje87:
--- Citat: mizidari - 19 Rujan, 2007, 21:33:18 ---
--- Citat: ZG Hrc - 19 Rujan, 2007, 16:48:39 ---E to se traži...!!!
--- Kraj citata ---
Hej!!!I meni je drago da se piše o našim utrkama...ima čovjek osjećaj da ga ipak nekolicina ljudi prati kroz utrke i to je lijepo,pa makar to bile pohvale ili kritike :frajer: :headbang:
A evo i moje mišljenje malo o tim famoznim treninzima...(gradim se od svih prijašnjih izjava i komentara)
Trenirati,što to znači?Da se mene pita(evo baš konkretno za Čakovec),nisam još nijednom bio tamo a treba mi 45min.vožnje do tamo...planirao sam otići na "trening" al opet moramo šarafit i uštelavat po "đubretu" :happy6:...da sam otišao a ponavljam nisam odvozio bi 10-15 krugova da posnimim stazu i zavoje i spakirao stvari i put doma ;DZašto? 1.Zato jer vozim skuter koji ne može izdržati 100 krugova "endurance"treninga jer bi se rastopio ili nebi imao više materijala za iduće 2 utrke(nakon 3 vikenda preporuča se "manji servis ili kontrola").
2.Pri kraju smo sezone i osjećam se ugodno i uvoženo na skuteru(ipak je 5 utrka iza nas).
3.Nemam tolko love ali nije sve u lovi
Dakle-po stazi se treba jedan krug prošetati(doslovno) i malo odvoziti da ipak imaš neki pojam o načinu i tehnici vožnje unaprijed...
Evo tako ja gledam na to,po meni i za mene dovoljno.
Ove sezone sam samo jednom otišao na "trening" u 6.mjesecu u Marof i trajao je dva kruga :frajer:Temp. asfalta je bila previsoka za soft gume tako da su se doslovno pretvorile u "žvakaće"... :frajer:
--- Kraj citata ---
kriminal je kako ti nisi ima srice u splitu,a ono kad si u okuci odletia na prednje kolo i pa..ja san mislia gotovo,slomia je nogu...al eto,oicto je sve donekle dobro svrsilo..i nisan vidia kako si prvi pit oplea..na treningu ili kvalifikacijama?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju