Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ČAKOVEC 22. & 23.09.2007.
mizidari:
kriminal je kako ti nisi ima srice u splitu,a ono kad si u okuci odletia na prednje kolo i pa..ja san mislia gotovo,slomia je nogu...al eto,oicto je sve donekle dobro svrsilo..i nisan vidia kako si prvi pit oplea..na treningu ili kvalifikacijama?
[/quote]
;DTrening je bio prvi crash test...a kaj reć to su utrke...I meni je u prvih par sekundi prešlo ono gotovo pukla je i amen...opal mi je baš sa onim djelom željeznim di su fuzići za suvozača drito na nogu,probušil čizmu i onda je još zafrknul...grdo uglavnom :frajer:Srećom samo nategnuto i naoteknito...još šeparim :frajer:
A majka je odmalena govorila pij mlijeko da imaš jake kosti i eto riječi joj se pozlatile ;D
mizidari:
E da!Ak neko ima slučajno skicu staze Čakovca nae slobodno stavi...poželjno da ravnice budu opisane u metraži i smjer kruga(ako uopće ima ravnih dijelova :frajer:)
divljakusa:
--- Citat: duje87 - 19 Rujan, 2007, 16:27:35 ---
--- Citat: BlitzMan - 19 Rujan, 2007, 11:28:47 ---
--- Citat: divljakusa - 18 Rujan, 2007, 22:28:57 ---perkusic.....SP 70 nanovo slozen skuter komplet sve, izgleda da vec trenira :D ali ipak Kundid, a cekajte i janezi su tu ali ipak kude
kos-ljubicic....OPEN Zidaric
jakovljavic....50 klasa tu si pogodila :D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
eto o tome ja prican..on vec trenira gore i ucinit ce pun k**ra* krugova do trke,a drugi nisu u financijskoj mogucnosti za to..i onda je on najbolji vozac? e pa nije,nego eto to smao govori da novac kupuje GOTOVO sve..i zato mi je bilo tako drago kad ga je Kundid posteno isprasia u Splitu di niko nije ima treninga prije dana trke..i kako god zavrsi prvenstvo za mene ce bit bolji vozač od Perkušića.. da slucajno neko ne pomisl ida ja iman išta protiv Perkušića..nemam,samo san cinjenice reka,a Blitzman je i potvrdia
--- Kraj citata ---
necemo o financijskoj mogucnosti te dvojice....jer se zna koje su im...i zna se i di su slagani motori.....i ko im slaze.....jer kad smo kod toga....moj buraz cijeli motor slaze sam...i motor ide kak ide.....stim da na treninge nejdemo....zavoji na stazama su samo dva....lijevi i desni....i to je to....di got vozis.....a ja sam samo rekla ko su moji favoriti.....da imamo love i mi bi skutere slagali u italiji....i imali svog osobnog mehanicara.....
eladio:
Pustimo malo novce..
Tko ima najvise srca? :toothy9:
greenlite:
ima slika staze sa zraka u prvome postu, ubiti samo znam da je asfalt dosta grub
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju