Općenito > Generalno o skuterima

Gdje držite skutere vi što živite u zgradama???

<< < (9/12) > >>

CoK:

--- Citat: ..::Alf::.. - 27 Lipanj, 2010, 23:02:14 ---Daj mi reci s ćim ćeš zašarafit ili zavarit karb :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:, kako zaštitit skuter npr. od 5 pijanih budala, koje prolaze mimo njega, i jedan od njih mi mazne nogom po prednjoj masci i svjetlima.............. neka skutera doma!!!

--- Kraj citata ---
Bejzbol palicom (ne to nije palica bez boli, to je palica za ass kicking!!!)

nek si mamu doma nogom udara

dionysus_:
alarm kineski za 250 kn i lanac za 250kn...zavežeš za stup i upališ alarm koji je na najvećoj toleranciji i dalje toliko osjetljiv da ne smiješ pipnut niš jer odmah tuli :D

[SB]Replica 180:

--- Citat: dionysus_ - 28 Lipanj, 2010, 19:30:08 ---alarm kineski za 250 kn i lanac za 250kn...zavežeš za stup i upališ alarm koji je na najvećoj toleranciji i dalje toliko osjetljiv da ne smiješ pipnut niš jer odmah tuli :D

--- Kraj citata ---

i onda ti stanari popizde i sruse skut, jer im je pun k..    isprobana metoda  :-X

ili kad ga stavis ispred zgrade pod ceradu, pa ti ga sruse pijana djeca kad idu van ....... isto isporbano  :angry7: :angry7:

JogFromYamaha:
nabavis 2 dobermana kojima nedas cijeli dan nist za jesti na lanac od kojih 15 metara i pustis djecu neka dodu do skuta.
a doberman ce imat djete s aromom pive  :toothy9:

zipst:
ja jos tvrdin da je gps tracker naj rijesenje....ko ce dat ovin jadnicima 40$ za jammer.....pari da su culi ikad za to....to jedino ekipa sta krade ozbiljniije motore...al to je prica za sebe,,,,, :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju