Općenito > Generalno o skuterima
Gdje držite skutere vi što živite u zgradama???
..::Alf::..:
Zanima me gdje držite skutere vi koji ste iz večih gradova a nemate garaže, kako vežete skutere i te stvari??? U Rijeci sam na stanu, dovezao bi skuter, al se bojim da ga do ujutro nebi pola falilo!!! :nono: :nono: :nono: :nono:
gokiSP:
Ugradiš alarm :icon_biggrin:
formoz:
ugradi alarm i osjetljivost stavi na najvise, cim ga netko pipne pocet ce da vristi, kad to isprovocira susjede i oni ce ti ga cuvat preko noci da se nebi palio, disc lock isto stavis, nije skup, oko 50kn
mhr-team:
ma de ti alarmi su smiješni... frend ga ugradio, pođe padat kiša a skut se krene derat ko ciganka kad brata ženi,,,, strašno nešto....
ako imaš bolji skut ne isplati ti se ga ni dovoziti, jer stvarno nemožeš imati miran san, kad u podsvijesti imaš da bi ga neko mogao zdrpit :angry7:
jedino da pitaš nekog susjeda ili nekoga da ti iznajmi garažu, mislim može ta garaža bit par sto metara od kuće šta sad?
vekyyy:
--- Citat: ..::Alf::.. - 26 Lipanj, 2010, 22:11:57 ---Zanima me gdje držite skutere vi koji ste iz večih gradova a nemate garaže, kako vežete skutere i te stvari??? U Rijeci sam na stanu, dovezao bi skuter, al se bojim da ga do ujutro nebi pola falilo!!! :nono: :nono: :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
daske i zapelji ga u sobu :d ili napisi iz ogulina sam na njemu ;D ili napisi benasti veca mi je prijatelj ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju