Općenito > Generalno o skuterima
Gdje držite skutere vi što živite u zgradama???
Luka 0101:
drzim ga iza zgrade...
rezultat.. jedan ukraden i jedan pokusaj krađe :)
marko_AeRoX:
--- Citat: vx - 27 Lipanj, 2010, 00:48:13 ---alarm,cerada,sveži ga za stup, + stavi poviše reflektor koji je se pali na pokret (znaš već šta mislim)
i ajmo reći da si siguran. a 15 skala i nije neki problem ,staviš neku dasku pa ga guraš ili tako nešto
koliko se to plaća?
--- Kraj citata ---
najbolje da nauci stuntat i pici po zadnjem kroz 15 stengi... :toothy3:
gps tracker mi se cini kao najbolje rjesenje... sigurno neuki cigo nebi znal da ga imas...
Akafadam:
--- Citat: mhr-team - 27 Lipanj, 2010, 01:41:42 ---ti GPS tracker su super stvar, samo što su hmmmmm skupi dosta... 1500+kn :sad1:
--- Kraj citata ---
Ebay 450-600 i radi navodno... :icon_thumright:
Faba:
--- Citat: marko_AeRoX - 27 Lipanj, 2010, 13:14:44 ---najbolje da nauci stuntat i pici po zadnjem kroz 15 stengi... :toothy3:
gps tracker mi se cini kao najbolje rjesenje... sigurno neuki cigo nebi znal da ga imas...
--- Kraj citata ---
Nije najbolje,jako lose rijesenje.
Kad he Autoklub intervjuiro neke lopove,rekli su da ga se moze omest jako-jako lako,ali neznam tocno na koji nacin
zipst:
--- Citat: Faba - 27 Lipanj, 2010, 15:30:15 ---Nije najbolje,jako lose rijesenje.
Kad he Autoklub intervjuiro neke lopove,rekli su da ga se moze omest jako-jako lako,ali neznam tocno na koji nacin
--- Kraj citata ---
a da mi je vidit ove nase face sta kradu skutere sa tehnikama nogom u volan i spajanje zica, kombi i sl kako bi ga omeli :toothy12: tapecirsas ga lipo u sic i miran si :glasses9: jos ces vjerovatno nac i garazu punu dijelova :toothy3: jedino sta dosta kosta :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju