Općenito > Generalno o skuterima

Gdje držite skutere vi što živite u zgradama???

<< < (7/12) > >>

Luka 0101:
drzim ga iza zgrade...
rezultat.. jedan ukraden i jedan pokusaj krađe :)

marko_AeRoX:

--- Citat: vx - 27 Lipanj, 2010, 00:48:13 ---alarm,cerada,sveži ga za stup, + stavi poviše reflektor koji je se pali na pokret (znaš već šta mislim)
i ajmo reći da si siguran. a 15 skala i nije neki problem ,staviš neku dasku pa ga guraš ili tako nešto
  koliko se to plaća?

--- Kraj citata ---

najbolje da nauci stuntat i pici po zadnjem kroz 15 stengi...  :toothy3:

gps tracker mi se cini kao najbolje rjesenje... sigurno neuki cigo nebi znal da ga imas...

Akafadam:

--- Citat: mhr-team - 27 Lipanj, 2010, 01:41:42 ---ti GPS tracker su super stvar, samo što su hmmmmm skupi dosta... 1500+kn  :sad1:

--- Kraj citata ---

Ebay 450-600   i radi navodno... :icon_thumright:

Faba:

--- Citat: marko_AeRoX - 27 Lipanj, 2010, 13:14:44 ---najbolje da nauci stuntat i pici po zadnjem kroz 15 stengi...  :toothy3:

gps tracker mi se cini kao najbolje rjesenje... sigurno neuki cigo nebi znal da ga imas...

--- Kraj citata ---

Nije najbolje,jako lose rijesenje.
Kad he Autoklub intervjuiro neke lopove,rekli su da ga se moze omest jako-jako lako,ali neznam tocno na koji nacin

zipst:

--- Citat: Faba - 27 Lipanj, 2010, 15:30:15 ---Nije najbolje,jako lose rijesenje.
Kad he Autoklub intervjuiro neke lopove,rekli su da ga se moze omest jako-jako lako,ali neznam tocno na koji nacin

--- Kraj citata ---
a da mi je vidit ove nase face sta kradu skutere sa tehnikama nogom u volan i spajanje zica, kombi i sl kako bi ga omeli :toothy12: tapecirsas ga lipo u sic i miran si :glasses9: jos ces vjerovatno nac i garazu punu dijelova :toothy3: jedino sta dosta kosta :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju