Općenito > Generalno o skuterima

Gdje držite skutere vi što živite u zgradama???

<< < (4/12) > >>

Pupo:
Ja sam isto tako planirao svog dofurat u Vž, ali pošto nemam dvorišta vjerojatno neće nikad ni doći. Vidim da susjed svog parkira pred zgradu i pokrije ga ceradom al nebi ja mogao spavat mirno. Bez dvorišta il garaže ništa

Balun_napuhani:
Zalipi naljepnicu na njega " Ne diraj ili ces dobit po glavi" i to je to.............miran san

Pupo:
Inače postoji rješenje. Uvijek možeš u skuter stavit GPS tracker di uvijek možeš provjerit di ti je skuter i biti obavješten na mobitel/mail ako je netko pomaknuo skuter a onda samo ideš za njima direkt u dvorište, s ekipom il murjom. Svejedno

vx:

--- Citat: ..::Alf::.. - 26 Lipanj, 2010, 23:48:21 ---Nije takva zgrada, ne mogu ga dopeljat u haustor kad ima 15 stepenica, do ulaza u zgradu!!! mogu ga jedino svezat ispod prozora za stup!!!

--- Kraj citata ---

alarm,cerada,sveži ga za stup, + stavi poviše reflektor koji je se pali na pokret (znaš već šta mislim)
i ajmo reći da si siguran. a 15 skala i nije neki problem ,staviš neku dasku pa ga guraš ili tako nešto

--- Citat: Pupo - 27 Lipanj, 2010, 00:45:43 ---Inače postoji rješenje. Uvijek možeš u skuter stavit GPS tracker di uvijek možeš provjerit di ti je skuter i biti obavješten na mobitel/mail ako je netko pomaknuo skuter a onda samo ideš za njima direkt u dvorište, s ekipom il murjom. Svejedno

--- Kraj citata ---
  koliko se to plaća?

vekyyy:
gle uglavnom skine ti spuh kao sta sam vidio da je dosta ekipe tu ostalo bez njega.. zato najbolje ga je ni ne vozit ako nemas neku garazicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju