Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pomoč...hitno.... novi problem imam ...na 30km/h pukne iz spuha i škripi ..pomoč

<< < (4/9) > >>

BilyPiton:

--- Citat: LoveStunt - 27 Lipanj, 2010, 09:50:50 ---ajde probat cu...znaci igla ima  5 zareza i sada je cini i se na 3 a ja sada trebam staviti na 4 kada gledam  iglu  da mi je spica dole... ????

--- Kraj citata ---

znaci 1. probaj sa seraficem ak ce ic ako ne onda kombiniraj sarafic i iglu e sad:

kad skines poklopac gornji i izvuces iglu iz membrane i dizne onda to otprilike ovak zgleda  :-.-.-.-.-.-------------->  

: - predstavlja tupi ili ti gornji dio igle koji gleda prema poklopcu

. predtsavlja utor u koj se stavlja osigurac   ti probaj dizat prema gore prema :  tako smanjujes protocnost dizne :happy6:

LoveStunt:
me dobro....to znam radio sam vec...nego dajte mi recite ...upalim ga i pod full gasom mi mdode do kojih 40-50 i onda se ''ugasi'' tj dode do 50 i vise  ne prima gas i nece preko 50 nego moze jedino 40...
dali to ima veze sa čokom...
moj čok je elek. a ja neam akumulatora pa...  :icon_scratch:
dali se on moze kako spustit ...?

BilyPiton:
pa ak ti čok neradi tj nije spojen onda bi ti trebo kad je haldan teže palit, čok nema veze on i ovak i onak neradi kad se motor zagrije ::)  ,kaj pri 50 se počne gusit onak moooooooooooooooooooooo?

LoveStunt:

--- Citat: www.ubizec.com - 27 Lipanj, 2010, 10:36:24 ---pa ak ti čok neradi tj nije spojen onda bi ti trebo kad je haldan teže palit, čok nema veze on i ovak i onak neradi kad se motor zagrije ::)  ,kaj pri 50 se počne gusit onak moooooooooooooooooooooo?

--- Kraj citata ---
da da...meni je teško upalio ...nakon minutu kurblanja ...dao znak i ond aje upalio....
nego da ...ja sa full gasom dodem do 50 i onda onako boo ali ne onaj dugi boooooooo nego se samo malo cuje i onda reagira gas tek na 40-45...  :icon_scratch: :help:

BilyPiton:
filter benzina ti je zastopan i filter na rezervaru i propuši vakuum pumpicu(ispod rezervara) :drunken_smilie:

daj pogledaj na fergazeru dal imas mozda neki šerafić na poklopcu od membrane?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju