Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoč...hitno.... novi problem imam ...na 30km/h pukne iz spuha i škripi ..pomoč
igor.sb:
onda s tim saraficem stelas smijesu samo na leru i 1/4 gasa
busio diznu, pa na koliko i kolika je bila
nemoj samo rec nemam pojma, jer ovo nema smisla
BilyPiton:
--- Citat: LoveStunt - 27 Lipanj, 2010, 01:20:48 ---ja sada neznam sta napraviti... meni je seraf za smjesu i zrak prema filteru....
nego ja sada neznam sta napravit...ne prima mi dobro gasa dali da povecam smjesu ili vise zraka...???
btw... dizna nije original nego je stavljana veca tj prosirio sam ju...
--- Kraj citata ---
s povećanjem dizne zna se dogodit da motor ide dobro i u nekim trenucima dobije vise benzina i onda kad dodas gas ne primi ga vec se cuje ko neko stucanje karburatora, posto imas vecu diznu nakon kruga i pol ako enbude dobro radilo povecaj zrak-serafic u lijevo... zatim imas na vrhu karburatora membranu u membrani ti se nalazi igla a ta igla ima osigurač sa 5 utora ti premjesti osigurač na sredinu i prema višljem tako da igla se spusti vise u diznu (to u slucaju da radis s ovom svojom veom diznom). prvo vidi sa seraficem ako nejde onda spusti iglu (prebaci osigurac prema gore gledano do špice igle)
igor.sb:
ja ne vjerujem
zbunjujes covjeka, to sto ti njemu govori to nema veze s njegovom hondom i karbom
on nema membranu u karbu, i nema sraf za stelanje smijese na svim otvorima, ima saraf za stelanje samo na leru
BilyPiton:
ak nema moj bed :icon_thumright: ,al sa šerafićem a nist ne kosta da proba :dontknow:
LoveStunt:
ajde probat cu...znaci igla ima 5 zareza i sada je cini i se na 3 a ja sada trebam staviti na 4 kada gledam iglu da mi je spica dole... ????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju