Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.

<< < (15/22) > >>

DUBrawa:
joj nemojte da vam moram objašnjavat lol  :toothy12: . Uglavnom glava mora kod tokara  :toothy12:  :toothy12:

mrcina:
samo glava. ajd posnimaj ti te motore na dnevnom svjetlu ak si džek. lako je snimati tuđe motore ponoči kad svi spavaju.

DUBrawa:
 :laughing3:  :laughing3:  :laughing3: nemam komentara. Pogledajte vjesti bio sam na vjestima jel sam krao motore i sliko. E majke ti ajde čiča odi spavat  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :toothy3:

wyeshtitza:

--- Citat: eladio - 17 Rujan, 2007, 18:09:45 ---o, vjestica is back..  :toothy9:

--- Kraj citata ---

sem vam rekla da bum!  :glasses9: :frajer: :headbang:

robert:

--- Citat: Mr J - 17 Rujan, 2007, 00:18:14 ---
--- Citat: greenlite - 17 Rujan, 2007, 00:02:04 ---evo par riječi i od nas. stvarno je danas bilo odlično na meetu, posebno vožnja gradom. osječao sam se kao da nam murja može samo puhat u dupe :laughing7: :laughing6: ;D.Ono blokiranje prometa, prolaženje kroz crveno :headbang: Odlični ste bili. Samo javite ja idem i za dubrovnik ako bude kakav skuter susret.Jedino što smo se začudili nigdje roxa i speedfighta, samo runneri i srke... čudno. kod nas na cesti prevladavaju baotiani i tajvanske pile. Ajde dođite drugi vikend na PH skutera u čakovec, pozdrav

--- Kraj citata ---

Znas da bi ja i mogao ako ce ici jos netko samnom...

--- Kraj citata ---
ja bi isao ali to na luni nema smisla!
 :toothy9: :toothy9: GURAJ LUNU U..... :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju