Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.
DUBrawa:
joj nemojte da vam moram objašnjavat lol :toothy12: . Uglavnom glava mora kod tokara :toothy12: :toothy12:
mrcina:
samo glava. ajd posnimaj ti te motore na dnevnom svjetlu ak si džek. lako je snimati tuđe motore ponoči kad svi spavaju.
DUBrawa:
:laughing3: :laughing3: :laughing3: nemam komentara. Pogledajte vjesti bio sam na vjestima jel sam krao motore i sliko. E majke ti ajde čiča odi spavat :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :toothy3:
wyeshtitza:
--- Citat: eladio - 17 Rujan, 2007, 18:09:45 ---o, vjestica is back.. :toothy9:
--- Kraj citata ---
sem vam rekla da bum! :glasses9: :frajer: :headbang:
robert:
--- Citat: Mr J - 17 Rujan, 2007, 00:18:14 ---
--- Citat: greenlite - 17 Rujan, 2007, 00:02:04 ---evo par riječi i od nas. stvarno je danas bilo odlično na meetu, posebno vožnja gradom. osječao sam se kao da nam murja može samo puhat u dupe :laughing7: :laughing6: ;D.Ono blokiranje prometa, prolaženje kroz crveno :headbang: Odlični ste bili. Samo javite ja idem i za dubrovnik ako bude kakav skuter susret.Jedino što smo se začudili nigdje roxa i speedfighta, samo runneri i srke... čudno. kod nas na cesti prevladavaju baotiani i tajvanske pile. Ajde dođite drugi vikend na PH skutera u čakovec, pozdrav
--- Kraj citata ---
Znas da bi ja i mogao ako ce ici jos netko samnom...
--- Kraj citata ---
ja bi isao ali to na luni nema smisla!
:toothy9: :toothy9: GURAJ LUNU U..... :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju