Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.

(1/22) > >>

Mr J:
Postovani clanovi foruma i gosti...

Ekipa sa Foruma SS organizira susret na Krematoriju, kod groblja Mirogoj (znam da crno zvuci ali tamo je veliki parking) u Zagrebu, oko 15h...

Vecina su clanovi oba foruma pa bi bilo o.k. da i mi dodjemo tamo, trebalo bi biti zanimljivo (mnogo skutera, nova poznanstva, itd...)

Samo bih Vas molio za kulturnu voznju u grupi... Na SS-u ima dosta mladjih vozaca i uvijek se nadju budale koje divljaju u skupnoj voznji, apeliram na MS clanove da budu primjer...

Vidjet cemo kako ce se situacija razvijati pa bi poslije mogli svi zajedno na neko pice i druzenje (MS clanovi i oni koji se zele pridruziti)

Ja sam se dogovorio sa Benjaminom da cemo zajedno krenuti pa tko zeli moze se dogovoriti, mi cemo krenuti iz Sesveta, vrijeme cemo dogovoriti...

eladio:
super..

mozda budem i ja dosao... a ako dodjem, onda cu ponesti i naljepnice ..po jedna free za svakog clana koji ovdje bude najavio svoj dolazak i uistinu i dodje  :laughing7: (Mr J bi me mogao mjenjati u dodjeli istih u slucaju da ne dodjem  :redface: )

robert:
super, ja dolazim 100%!
mozda bi bilo dobro da se kratko napise po cemu se ljudi mogu prepoznati!
naprimjer:
Robert - LUNA-sivo/crna jakna i marushin kaciga

Mr J:
ja cu doci runnerom - nadam se da ce biti kompletan (za sada mi jos fali i dizna ali cu ako treba cijelo vrijeme voziti pod chokom) a ako ne uspije onda cu od susjeda vjerojatno posuditi zongshena...

ma budemo se skuzili...

greenlite:
vjerojatno ja i kolega dolazimo iz čk, budem potvrdio svoj dolazak u subotu,pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju