Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.
TheBili:
e da je meni vozacke..... ja bi se sa stalkerom zaletio do Zagreba :angry9:
mrcina:
slike od mene
naš fotograf
naš majstor od tehnike sa gospom svojom
greenlite:
evo par riječi i od nas. stvarno je danas bilo odlično na meetu, posebno vožnja gradom. osječao sam se kao da nam murja može samo puhat u dupe :laughing7: :laughing6: ;D.Ono blokiranje prometa, prolaženje kroz crveno :headbang: Odlični ste bili. Samo javite ja idem i za dubrovnik ako bude kakav skuter susret.Jedino što smo se začudili nigdje roxa i speedfighta, samo runneri i srke... čudno. kod nas na cesti prevladavaju baotiani i tajvanske pile. Ajde dođite drugi vikend na PH skutera u čakovec, pozdrav
Mr J:
--- Citat: greenlite - 17 Rujan, 2007, 00:02:04 ---evo par riječi i od nas. stvarno je danas bilo odlično na meetu, posebno vožnja gradom. osječao sam se kao da nam murja može samo puhat u dupe :laughing7: :laughing6: ;D.Ono blokiranje prometa, prolaženje kroz crveno :headbang: Odlični ste bili. Samo javite ja idem i za dubrovnik ako bude kakav skuter susret.Jedino što smo se začudili nigdje roxa i speedfighta, samo runneri i srke... čudno. kod nas na cesti prevladavaju baotiani i tajvanske pile. Ajde dođite drugi vikend na PH skutera u čakovec, pozdrav
--- Kraj citata ---
Znas da bi ja i mogao ako ce ici jos netko samnom...
DUBrawa:
kad cujem da je ovako dobro bilo stvarno šteta šta nisam išo. I to radi hebenog auspuha. Nisam nigdje mogo nac prokleti saraf za auspuh :icon_biggrin: . A dosta sam ljudi okupio. Al nije mi se dalo da me neko vozi. Ja volim sam na svoja "kola" ahahaha :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju