Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.
Benjamin:
--- Citat: ivanm - 14 Rujan, 2007, 07:19:49 ---
--- Citat: Benjamin - 13 Rujan, 2007, 21:56:36 ---neznaju jos isle bi ali ih je prpa radi tablica i vozacke.Ja isto nemam regu ali nema veze meet se ne propusta.
--- Kraj citata ---
u pravilu nakon dolaska za pola sata na kremić dolazi murija i gleda ko ima tablice a ko nema, tak da te priče nisu bezveze..
--- Kraj citata ---
Ja neznam od kud to tebi da gledaju tablice.Tako i tako ti nemoze ama bas nista ako te ne ulovi da se vozis.MOtor ak stoji parkiran bez tablica nije nikakvo krsenje pravila.Pa bio sam vec dosta puta na meetu i nikad problema nije bilo.Prosle godine su bili murijaci na motorima dva komada prolazili pokraj kremica po glavnoj onda skrenuli prema nama na prakiraliste komotno prosli gledajuci i otisli dalje niti a niti b nisu rekli.
A sta sad jedna kazna vise manje tak mi svejeno.Osim za tablice mi nemre nis pisati.
mrcina:
neznam ak elad ide do sesveta bum i ja došel ni bed makar mi je uraranik zbit kaj riža u kutiji
greenlite:
koja je adresa tog kluba da znam do kud moram doći, pa da pogledam na karti
X-Thug:
šta to nije bilo u tri ure??i šta ti malo ne kasniš sa pitanjima??
Benjamin:
--- Citat: greenlite - 14 Rujan, 2007, 15:53:54 ---koja je adresa tog kluba da znam do kud moram doći, pa da pogledam na karti
--- Kraj citata ---
Evo
http://www.san-antonio.hr/kontakt_/11/Default.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju