Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SUSRET U ZAGREBU 16.09.2007.
DUBrawa:
ok još čemo se dogovorit prije susreta kad točno u koje vrjeme i to. Ok?
Mr J:
14:30h ispred san antonia (autobusni terminal u sesvetama)! Nedjelja! cekamo ekipu do 14:40h... onda cemo oko 14:45 lagano krenuti... vidjet cemo koliko ce nas biti i dogovoriti put, jedan ce voditi a ostali ce kulturno pratiti, voznja po 2 u traci, bez pretjecanja, do 60 kmph... Onaj koji bude naprijed ce morati paziti da svi uspiju proci kroz semafor, ako se semafor zagasi, upali crveno, NIKAKO ICI NA CRVENO!!! Skuzit ce se da je netko zaostao i stati na prvom mogucem ugibalistu i pricekati dok ne budemo svi kompletni...
Tko se nece pridrzavati pravila sljedeci put se nece zvati ta osoba i dobija ban na forumu na mjesec dana! Kada ste sami vozite se kako se vozite ali kada je voznja u grupi onda se treba pridrzavati nekih pravila!
Benjamin:
Na zapovijed gospodaru :sign10:.
Pravila su uredu.
Samo jos s vremenom se nebi mozda slozio mislim da je prerano.Do tmao nam netreba vise od 20-25min.A nemoramo bas prvi stici jel nikog nece biti jos.Svi uvijek kasne.Pa ak je susret u 15h dota je da stignemo u 15:15h ja mislim.Ili da dodemo tocno u 15h meni svejedno.Kak vecina odluci.Ja cu se uklopiti.
DUBrawa:
ok naravno ta pravila su uredu. Nije u redu grupno divljat...
ivanm:
--- Citat: Benjamin - 13 Rujan, 2007, 21:56:36 ---neznaju jos isle bi ali ih je prpa radi tablica i vozacke.Ja isto nemam regu ali nema veze meet se ne propusta.
--- Kraj citata ---
u pravilu nakon dolaska za pola sata na kremić dolazi murija i gleda ko ima tablice a ko nema, tak da te priče nisu bezveze..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju