Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Imam problem za Gilerom Runner 172 malossi
devil_ma-yela:
ako nema kompresije, moguće da su karike...
ali, provjeri svjećicu! :icon_biggrin:
Laki:
--- Citat: DJ_Mike_August - 26 Lipanj, 2010, 15:47:26 ---ovako...dovod goriva ima...ja okrenem kljuc okrenem ful gas i stisnem da vergla i ide i iiiiide i iiiide i nece zapalit...20 min drzim i nece...gorivo ide svijecica je suha fakat neznam koji mu je bog...fala svima na savjetima...sutra ga furam jednom liku pa ce mo da vidimo :) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
svijecica nemoze bit suha ak ga ti verglas a on neupali.
prvo napravi ovo sa vakumom sto je speed reko da vidis jel uopce dovlaci gorivo do karba, ak nije do tog, onda karb rastavi ocisti od necistoca pogotovo dizne( moguce da je zastopana )
igor.sb:
--- Citat: DJ_Mike_August - 26 Lipanj, 2010, 15:47:26 ---ovako...dovod goriva ima...ja okrenem kljuc okrenem ful gas i stisnem da vergla i ide i iiiiide i iiiide i nece zapalit...20 min drzim i nece...gorivo ide svijecica je suha fakat neznam koji mu je bog...fala svima na savjetima...sutra ga furam jednom liku pa ce mo da vidimo :) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
di ide gorivo?, do karba i tu stane
::)
--- Citat: Laki - 26 Lipanj, 2010, 16:57:24 ---svijecica nemoze bit suha ak ga ti verglas a on neupali.
--- Kraj citata ---
koja zbunjola
MIKSETA:
Bobina ti ne valja :icon_thumright:
Drnda:
jao koji retardirani odgovori.. kakva crna bobina :toothy12: :toothy12:
ajmo ovo i mene zanima jer je i u mene ista situacija i nemogu ga upaliti, kurbla, kompresija je kao i u novog kita, tj prst leti kada stisnem na svjecku , vakum ventil je isto kao i u njega ok, kroz karb benga prolazi, ulazi u karter iliti ga kuciste jer kada skinem usis i lamelice dihtaju ok, vidi se da kruzi fina smjesa tj benga, ali ne dolazi do svjecice benga prilikom kurblanja, do cega je, svjecku stavio novu, iskra 1 cm baca, ali nece da zapali...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju