Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Imam problem za Gilerom Runner 172 malossi

<< < (5/8) > >>

Aerox007:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Lipanj, 2010, 19:18:41 ---jao koji retardirani odgovori.. kakva crna bobina  :toothy12: :toothy12:
ajmo ovo i mene zanima jer je i u mene ista situacija i nemogu ga upaliti, kurbla, kompresija je kao i u novog kita, tj prst leti kada stisnem na svjecku , vakum ventil je isto kao i u njega ok, kroz karb benga prolazi, ulazi u karter iliti ga kuciste jer kada skinem usis i lamelice dihtaju ok, vidi se da kruzi fina smjesa tj benga, ali ne dolazi do svjecice benga prilikom kurblanja, do cega je, svjecku stavio novu, iskra 1 cm baca, ali nece da zapali...

--- Kraj citata ---

Provjeri svjecicu :icon_thumright:

SPecial:
Ako je svjecica suha a gorivo 100% dolazi do karba,onda ga skini i ocisti.

Drnda:

--- Citat: Aerox007 - 26 Lipanj, 2010, 19:42:52 ---Provjeri svjecicu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jel ti znas citati.. stavio NOVU... N O V U  svjecicu...
 uglavnom problem je bio sto je neko sranje uletjelo u cyl i napravilo ris uz prelivni kanal i napravilo rez preko karika.. vjerojatno jer sam stavio gljivu dok se ne snadjem za airbox neki...

bebesr180:
imam i ja 180bbmasinu na sr-u al nekuzim kako ti moze kroz gljivu sta uletit i napravit te rezove ili sta vec :S de skini i ocisti karb vjerovatno je zastopan to je mene zaj..na 150 masini stalno dok nisam i rezervar ocistio jel je kod prijasnjeg gazde bilo svega.....a oni su osjetljivi na smece hehe sretno :icon_thumright:

Drnda:
ma vjerojatno ce sada sve u prodaju, pun mi racku svega... uglavnom ili je kroz gljivu malossijevu usranu uslo nesto, ili je preko rezervara, iako sam ga cistio i nalio 5 litara benge i u tome vremenu je crknuo .. tako da neznam stvarno , vjerojatno je kroz gljivu uspjelo nesto proci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju