Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pitanje?!  (Posjeta: 775 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Pitanje?!
« : 11 Rujan, 2007, 02:01:36 »
evo mene opet nakon dugo vremena hehe :)) tacnije 2 sedmice :) hehe ovako da vas pitam na scootu su mi pali obrtaji znaci prije je na full gasu pri 80Km/h radio na 9700 npr a sad mi radi na 9200...tj prije je npr na startu ono das full gas ode na 9800 kazaljka i padne na 8500 i stoji na 9500 rpm do jedno 70 i onda ode do 9700 i tu stoji tmao do 85.....a sad mi npr na startu das full gas on skoci na 9100 padne na 8300 i onda ode na 9200 i tu stoji tako do jedno 50 i onda ode na 9600 kazaljka i poslije 60 opet padne na 9200 ??? jel to moze biti do rolna ? remena ?? posto imaju ja mislim oko 4500Km ?? remena zadnji put kad sam skido sa strane je ono ko malo popuco....?? mene samo zanima jel moze do toga biti da obrtaji zafrkavaju ??meni radi ko prije motor kad je hladan znaci prvi 5 minuta obratji su kao prije sto su bili i to sve ....ali cim se zagrije malo obratji  padnu ......i oslabi naravno malo motor i prije je slabio kad se zagrije ali obratji su ostajali isti ?!?! eto hvala unaprijed
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
Odg: Pitanje?!
« Odgovori #1 : 11 Rujan, 2007, 10:24:37 »
Ola  :hello:

Nisam ni ja nekih pola mj bio na forumu...

A sad na tvoj problem:

Remen se inače mijenja na oko 8000-10 000km, ovisi što izvodiš sa skuterom, a ako si rekao da je popucan mijenjaj ga odmah.

Provjeri i rolice (ja mislim da se one mijenjaju na negdje svakih 4-5k km nisam siguran), ugl skini variomat i pogledaj u kakvom su stanju.

To bi trebalo biti to, mislim da je sa centralnim sve ok.  :icon_thumright:
Who's looking for punishment ??

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #2 : 11 Rujan, 2007, 12:41:14 »
ok probat cu zamjenit rolne pa vidit...stavljo sam centralni od nrg novog i isto su obratji tako se ponasali i onda sam vratio svoj jer sam skonto da nije do njega....jer je ok:) tak da moze biti do rolna ili neces desetog ...sto nebi volio :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #3 : 12 Rujan, 2007, 10:51:22 »
ok probat cu zamjenit rolne pa vidit...stavljo sam centralni od nrg novog i isto su obratji tako se ponasali i onda sam vratio svoj jer sam skonto da nije do njega....jer je ok:) tak da moze biti do rolna ili neces desetog ...sto nebi volio :)
Kažem ti ako si vidio da je remen popucao promijeni ga čim prije, a i vidi kakve su rolice... moguće da su i one dotrajale.
Who's looking for punishment ??