Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Zabluda vise oko prenosa
Hina:
kolegi mom na piaggio-u mc3 se desavalo isto tako trzanje,ali koliko ja znam motor radi i vozi ko svicarski sat.
Mozda remen probaj promijeniti
zipst:
to se događa kad se potrose kuglice, pa pocnu nalikovat na kockice :toothy12:, da tebi nisu na servisu stavili koristene ??? :laughing6:
animatrix:
nemoj mijenjati ak je ok... provjeri sirinu prvo... sto se tice rupa, a neznam, ja sam konj otpilio cijeli komad dekla... uzmi 5-7mm burgiju, i deri rupe u nekim pravilnim razmacima, 3 rupe s donje strane, nekoliko komada s bocne strane, pa ces vidit kolika je razlika nakon voznje... na dodir bude fina razlika, u mome slucaju, prije busenja nisi mogao drzat ruku na deklu, nakon busenja, komotno mozes, toplo je, al ne dovoljno da se opeces
Taaky:
pa kazem ti ...stavljen nov orginalni...kao i prenosnik... i lakse rolnice 4gr....mene zanima steti li to motoru...ne trza uvijek...i volio bi to rijesiti...i kako dodatno ohladiti prenos...a kod mene deklo ...poslije mozda 20 min voznje max..se ugrije da se ruka ne moze naslonit na deklo...koliko to przi...
BilyPiton:
nebih ti preporučio bušenje dekla zato sto ako ti uđe prljavština i pjesak unutra znas kaj to znači za svaki mehanički sklop, bas se nemre vozit po blatu ;D i po kisi. Neki to buše al ja rade nebi. (vec ej tvornici ugradena ta cirkulacija zraka)
Ako malo zasteka nemora znacit da nevalja, kod mene na skuteru je promjenjena radilica u servisu i nakon tog mi se čuje nekakvo šuštanje pitam servisera kaj je to veli remen ccc prije se nije cuo al kaj sam mu mogo nista jedva sam uspio da mi da moju staru radilicu sad kad je u leru i kad načulim uši čuje se šuštanje onak lagano i vozim se vec skoro 2000km i fala Bogu nis nije bilo... nemas kaj brinut ak ide dobro da ga nekaj muci krepo bi nakon par šaltanja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju