Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Zabluda vise oko prenosa

(1/4) > >>

Taaky:
pozdrav drustvo..evo ovako ..motor me vec duze vrijeme handri s prenosom...a sve je to krivica servisera ...ali to je nebitno...jer sada mi je sve nanovo stavljena..stavljen novi prenosnik i remen..i na servisu su mi stavili rolnice od 4gr lakse od fabricki...i sada motor vrti u vise obrtaje..dobro to me i ne cudi..tako radi i gillera i ostali skuteri..koliko ja znam...men to ne smeta..ali me strah ovoga...kada se vozam malo duze...i kada oce da salta u 2. ili 3. brzinu..zna da me trzne...dok presalta..i ide dalje...sada je pitanje moze li sta bit opet prenosu ili masini zbog toga sto trzne kad salta tako..a nekada nece...ii da...koji mi je najbolji nacin za hladjenje prenosa...grije mi se jako deklo...moze li to da mu skodi puno .. =)

BilyPiton:
kaj to ima brzine ??? ???

Taaky:
a nezz ja ...automatik je...nesto kao mjenajc..osjeti se kad presalta...a prije nije ...

animatrix:
sto se tice "saltanja" brzine, stvar je u prijenosu kako je napravljen pa imas takav osjecaj... kinez je, i kopija je, normalno je... sto se tice hladjenja, uzmi neku vecu burgiju i izbusi rupe i naprijed kod variomata i nazad kod kvacila...

Taaky:
nekad kada vozim salta normalno..a nekad jednostavno me trzne i nastavlja dalje...ne smeta meni toliko sto on trzne nego brine me oce li to sta poremetit dole...a koliko otprilike rupa i koja velicina burgije..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju