Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Luna stala - dijagnoza?

<< < (4/5) > >>

dionysus_:
ma dobro imam rabljenu rezervnu svjećicu koja je bila ispravna kad je promjenjena (servis), valjda je i dalje ispravna pa ću probati s njom kresnut skuter...ne bi se baš igrao sa svjećicom u ruci  :icon_biggrin:

gokiSP:
Svjećica mora biti suha i boje cigle/bijele kave. Pretpostavljam da će ti biti crna i masna/mokra  :icon_biggrin:

JogFromYamaha:
tocno tak
nema sad bas veze jer je svecica sigurno zalijala i to je to

pralas:

--- Citat: gokiSP - 25 Lipanj, 2010, 19:38:53 ---Svjećica mora biti suha i boje cigle/bijele kave. Pretpostavljam da će ti biti crna i masna/mokra  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
tocno kako je goki rekao :icon_thumright:,ali ti to sad nije vazno....vazno je da li baca iskru ili ne :)

dionysus_:
hvala svima, svjećica je bila u pitanju! imao sam neku staru rezervnu koja radi!
kad stignem kupim novu da opet imam, ako zatreba! svi hvale ngk (?) svjećice...gdje ju mogu kupit u zg? (ja sam na vrbanima) i treba li mi neka posebna za lunu?

još nešto...imam 9500km i trebao bi obaviti redoviti servis, ali ne bi išao u ovlašteni servis nego dao susjedu da mi to sredi...pa što sve da kupim i gdje(sv. nedjelja)? jedino mi je na pameti filtar zraka (i svjećica očito)...ulje u prijenosu je zamjenjeno prije 4000km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju