Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Luna stala - dijagnoza?

<< < (3/5) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Lipanj, 2010, 17:23:40 ---pa citaj jos jednom
nek ne dira nista osim svjecice jer ako prckas ti pada garancija

--- Kraj citata ---

pa ok to... ja ni svjecku nebi prckal... 30 kn je 30 kn... to mi je za gablec jedan dan  :laughing7:

JogFromYamaha:
kaj ti si jedan od onih koji dok im svjetli lampica ulja idu na servis da mu dotoce ulja  :laughing6: :laughing9:

marko_AeRoX:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Lipanj, 2010, 17:29:29 ---kaj ti si jedan od onih koji dok im svjetli lampica ulja idu na servis da mu dotoce ulja  :laughing6: :laughing9:

--- Kraj citata ---

nisam  :toothy3:

samo pricam, da ja imam garanciju, bome si nebi sam ni svjecku promijenil...

dionysus_:
hvala na odgovorima!

baš mi se ne prčka jer neznam, ali da bi odvezo na servis moram prikolicu nabavit, pa ću onda ipak prvo pogledati svjećicu
samo moram ulovit frenda koji ima alat, ja nemam ni šerafciger  :toothy12:

@slow (ili bilo tko drugi): a kakve boje ne bi smjela bit svjećica ili kakva bi trebala bit?

marko_AeRoX:

--- Citat: dionysus_ - 25 Lipanj, 2010, 19:31:41 ---hvala na odgovorima!

baš mi se ne prčka jer neznam, ali da bi odvezo na servis moram prikolicu nabavit, pa ću onda ipak prvo pogledati svjećicu
samo moram ulovit frenda koji ima alat, ja nemam ni šerafciger  :toothy12:

@slow (ili bilo tko drugi): a kakve boje ne bi smjela bit svjećica ili kakva bi trebala bit?

--- Kraj citata ---

tak nebudes navjerojatnije nist saznal... mozes saznati jedino dal ti je smjesa dobra, a sad ti to netreba... izvadi lulicu i odserafi svjecicu iz cilindra. stavi svjecicu natrag u lulicu (ali ne u cilindar!) i prisloni ju k rami motora (mora biti masa neka!) i polako kurblaj... ako svjecica ne baca iskru znaci da ne valja... i obavezno drzi za lulicu dok to isprobavas... inace bi mogao dobiti sok terapiju...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju