Tehnički kutak > Tehnička pitanja
BARDAHL Ulje 2T
abuser:
Pa zaboli mene tko kakvo ulje koristi, ali mi je smiješno da netko tupi o nekom ulju (ili nečemu drugome) a da prethodno nije isto isprobao nego po rekla-kazala sistemu....
Btw, niti sam ljut, niti pizdim :toothy10:
Go-Go RUNNER:
i po ininom ulju svi pljuju a ja ga koristim vwć 13000km i niko sretniji od mene :laughing9:
nrg extreme:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Lipanj, 2010, 23:08:02 ---i po ininom ulju svi pljuju a ja ga koristim vwć 13000km i niko sretniji od mene :laughing9:
--- Kraj citata ---
I ja sam ga donedavno ljevo i to jako dugo,oko 10k km ako ne i vise(ina scooter ulje)skuter ima preko 25k km
i dalje ide solidno,tako da mislim da nije tako lose ko sto se prica.
Ugl. preso sam na agip jer svi drvlje i kamenje bacaju na inino ulje. :dontknow:
pralas:
ma neka svatko koristi ulje koje hoce,ja sam promjenio dosta ulja i silkolene scoot sport 2 mi se najbolje pokazao i njega tocim... :icon_thumright:
dosta vise prepiranja,to nikud ne vodi :nono:
Go-Go RUNNER:
--- Citat: nrg extreme - 24 Lipanj, 2010, 23:15:05 ---I ja sam ga donedavno ljevo i to jako dugo,oko 10k km ako ne i vise(ina scooter ulje)skuter ima preko 25k km
i dalje ide solidno,tako da mislim da nije tako lose ko sto se prica.
Ugl. preso sam na agip jer svi drvlje i kamenje bacaju na inino ulje. :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa da to i ja govorim, samo što sam mu ja još ostao vjeran :laughing9:
--- Citat: ivan pralas - 25 Lipanj, 2010, 00:01:52 ---ma neka svatko koristi ulje koje hoce,ja sam promjenio dosta ulja i silkolene scoot sport 2 mi se najbolje pokazao i njega tocim... :icon_thumright:
dosta vise prepiranja,to nikud ne vodi :nono:
inino je najbolje :toothy11: ne prepire se niko kaj je tebi :toothy3:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju