Tehnički kutak > Tehnička pitanja

BARDAHL Ulje 2T

(1/8) > >>

shomi276:
Procitao sam tekst o ovom ulju bar po tekstu mi se cini da nije lose jos ima i octane booster
koji povecava broj oktana.

http://www.skutercentar.rs/catalog/ulja-i-maziva/bardahl/kts-scooter-racing-2t.html

Jer neko imao iskustva sa ovim uljem,ja sipam motul scooter expert u mog runnera posto mi je firma motul na 2 sec
od stana.Pa pitam dal je ovo ulje bolje od motula ili nije???

Iwo SR Tuono:
Ulje koje trenutno točiš u runnera je jedno od najboljih polusitetičkih ulja na svijetu koje možeš kupiti

bardahl isto nije loša firma ali s njima nisam imao iskustva, dok s motulom imam iskustvo koje traje 15000km+

JogFromYamaha:
slazem se s kolegom
ne vidim zasto da se eksperimentira s uljima ako ima vec lista top 5 najboljih i motul je jedan od njih
a taj octan booster je tak
mozes ga kupit i bez ulja
sad ako ti tak puno to znaci kupi, ali ja nebi mjenjao ulje na koje sam navikao vozit skutaca

pralas:
zasto bi mjenjao motul za to ???
motul scooter expert je jedno od najboljih polusintetskih ulja,i kad jedno ulje sipas najbolje je ostati na tom ulju :icon_thumright:
motul kosta 60kn i opravdava tu cijenu a ovo kosta oko 90kn,i definitivno se ne isplati stavljati umjesto motul ulja...

abuser:

--- Citat: ivan pralas - 23 Lipanj, 2010, 19:17:55 ---zasto bi mjenjao motul za to ???
motul scooter expert je jedno od najboljih polusintetskih ulja,i kad jedno ulje sipas najbolje je ostati na tom ulju :icon_thumright:
motul kosta 60kn i opravdava tu cijenu a ovo kosta oko 90kn,i definitivno se ne isplati stavljati umjesto motul ulja...

--- Kraj citata ---

A ti si probal to ulje pa znaš da se ne isplati? Ili točiš ono što drugi hvale i ko papiga ponavljaš da je to kaj ti koristiš najbolje i nema boljeg?

Samo pitam... jer stalno ko papiga "motul, motul".... A ne znam koliko si skutera vozio, rastavio, složio da možeš tvrditi da je samo Motul ono što vrijedi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju