Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Jet Force RCup
Jet Force C-tech:
exstra motor..jos bjela...mogu mislit kad si prwi put proso kroz grad swi zinuli xD
i ja skoro kupio jetu c-tech...kako je te sluzio taj twoj...ja samo widim jednu mani u njeg a to su drzaci plastike...malo si slabi...ja sam sebi sad narucio saw prednji dio...
kolko ti je iso c-tech i RCup najwise..i sta si radio na c-techu (mislim tuning)..
floko_2510:
--- Citat: Jet Force C-tech - 06 Kolovoz, 2010, 14:21:40 ---exstra motor..jos bjela...mogu mislit kad si prwi put proso kroz grad swi zinuli xD
i ja skoro kupio jetu c-tech...kako je te sluzio taj twoj...ja samo widim jednu mani u njeg a to su drzaci plastike...malo si slabi...ja sam sebi sad narucio saw prednji dio...
kolko ti je iso c-tech i RCup najwise..i sta si radio na c-techu (mislim tuning)..
--- Kraj citata ---
glupo je reć da su ljudi zinuli, ipak je to samo skuter, ali bili su iznenađeni koliko je lijep bijeli uživo, a i ja sam bio totalno iznenađen ;D
mane su im te plastike, ali nisu samo njima, i frend ima apriliju sr pa mu plastike nisu bajne..
šta se tiće rcupa najviše po ravnici sam išao 80, a na c-techu sam mjenjao: karburator(stavio sam od speedfighta od 100ccm, auspuh leovince rr i komplet prijenos, tj. varijomat, kuplug, sve opruge,rolice,remen...i to je bila prava strijela. prezadovoljan sam bio kako je išao...s njim sam max po ravnici nekih 90, ali je dizao brzinu nevjerovatno
Jet Force C-tech:
meni kad covjek dowuko motor i kad sam sjeo inenadio sam se...startons mu je exstra...potrko sam se sa prijateljom a on ima sr 50 (hebo auspuh i jos toga ) i u startu sam ga ostawio ko pišu na putu xD...a ja samo imam leo vince neki auspuh slabiji...nisam jos blokade skino tako da ide samo 60 :S
al sad sam narucio rolnice i odnjecu majstoru da mi zamjeni i da skine blokadu :D
pitaNS:
lep je Jet u pm... :icon_biggrin: da čovek prosto ne zna šta bi mogao doterati na njemu!
Ja sam se razmišljao mog ofarbati u belo, te plastike koje su mi crvene u belo i eventualno neki plavi detalj!
Evo mog cagera koliko sam ga uspeo najviše poterati...Nije nizbrdica ako će neko pitati, kit je turpijan Malossi Sport...
floko_2510:
da osvježimo topic...preko ljeta stavljen karb del'orto od 100ccm ali skinut ubrzo jer previše troši a razlika u brzini je malena...u planu je varijomat polini...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju