Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Jet Force RCup
floko_2510:
Nakon Speed Fighta 2 X-race i Jet Forca C-Techa, na red je došao novi skuter, opet iz palete lavova - Peugeot Jet Force RCup
Skuter je kupljen 2008. g nakon par mjeseci čekanja. Odmah nakon 2000 km stavljen Leo Vince ZX auspuh, original bočna nogica. Skinut nosač tabice i napravljen drugi. U planu preko ljeta je karburator Del'lorto od 100 ccm koji je već bio gore, ali skinut zbog potrošnje.
Ukratko to bi bilo to...par slikica:
walkay:
Lijep skuter, samo ne vidim razliku izmedu C-techa i RCupa osim boje! Ista masina, isti izgled!
aprilia area 51:
prekrasan skuter....meni je zelja imat jetforcea...prebolesno izgleda
floko_2510:
--- Citat: walkay - 22 Lipanj, 2010, 18:58:43 ---Lijep skuter, samo ne vidim razliku izmedu C-techa i RCupa osim boje! Ista masina, isti izgled!
--- Kraj citata ---
razlika ti je u dimenziji guma, c- tech ima gume 12" a RCup 13", na instrument tabli je kao imitacija karbona, oko svijetla nije crna plastika nego sjajna...btw, skuter nije bio u našem katalogu za naručit. Čekao sam ga 5 mjeseci, i to je bio prvi RCup u HR, možda je i sada jedini ako nisu uvezli još koga!
cameosb:
--- Citat: aprilia area 51 - 22 Lipanj, 2010, 19:14:07 ---prekrasan skuter....meni je zelja imat jetforcea...prebolesno izgleda
--- Kraj citata ---
ma tebi je zelja svaki skuter :D
lijepo mu stoji ova bijela
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju