Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway Hurricane (Krofnica)-Komentari!

<< < (15/16) > >>

pralas:

--- Citat: wonderkid - 04 Veljača, 2011, 17:58:18 ---samo me zanima,na kolko radi ovaj r1200,pretpostavljam na nekih 12000rpm ako ne i vise,jel bilo kakvih prerada na sport pro-u jer brijem da nece raditi kako se spada ako se kit ne preradi malo zesce,gledao sam na netu da sport pro najvisu snagu ima oko 10000-10500rpm

--- Kraj citata ---
r1200 je u rangu c16,znaci posteni midrace...
muhi je rekao ce cilindar malo obraditi sto mi se nikako ne svida i iskreno nezz kako ce to biti :icon_scratch:
moze se sport pro voziti na tom spuhu ali uz hebenu preradu ali ovako :dontknow:

B.E.G.A:

--- Citat: wonderkid - 04 Veljača, 2011, 17:58:18 ---samo me zanima,na kolko radi ovaj r1200,pretpostavljam na nekih 12000rpm ako ne i vise,jel bilo kakvih prerada na sport pro-u jer brijem da nece raditi kako se spada ako se kit ne preradi malo zesce,gledao sam na netu da sport pro najvisu snagu ima oko 10000-10500rpm

--- Kraj citata ---

Švabe inače često koriste Stage6 Sport Pro i na njega Stave r1200 ili c16 i vjerojatno se poigraju malo oko cilindra,a šta točno rade ne znam.

Za projekt sve 5!!

animatrix:
ma i da mijenja karike ko i na midrace kitu, nisu skupe barem

Muhi:
a kako bi isao skuter da nepreradjuem cilindar? :dontknow:
msm za sada sam samo naostrio kobilice u cilindru i ispolirao izduv i prelive u cilindru...  :help:

animatrix:
ja sam bas nekidan preradio serijski lunin cilindar, je da nije u usporedbi s ovim sto ti radis ali sve je to slicno. kad sam stavio TT-a skuter se preporodio, kad smo preradili cilindar, skuter je popizdio :)
ja sam za preradu   :icon_thumright:
ici ce on super i bez diranja u cilindar, ali kad znas da skuter moze ici bolje s ovim sto imas, zasto ne? svejedno se mora vrtit u okretaje da ide, ovako dok se vrti daje i vecu snagu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju