Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway Hurricane (Krofnica)-Komentari!
Muhi:
pozdrav svima!zovem se nemanja i iz novog sada sam inace 92 sam godiste...imam keeway hurricana 2008 god to mi je inace i prvi skuter...od malih nogu volim trke brza kola motore i evo meni prilike da i ja udjem u vode tuning-a.a i ogroman sam obozavatelj kruznih trka skutera samo sto kod mene u srbiji nema organizovanih...odavno imam i profil na skuteri.org sajtu...
evo trenutnog setup-a na krofnaji
Stage6 sport pro
Stage6 rolnice 3.625g
Stage6 centrala opruga medium
Stage6 racing air filter
Stage6 carbon lamelice
Tecnigas next-r
Arrech 21mm
Motoforce crvene oprugice
Kvacilo keeway matrix
Cdi odblokirani
Ngk br8hs
Ngk kapica svecica
ima svasta razdjeno neveznano bas za tuning npr rezervar u sedistu,napravljen kraci dovod goriva,busena dekla i tako ostale sitnice...
KKKOOOOMMMMEEENNNTTTTAAAARRRRRIIIIII! :toothy9:
MaXoVaC:
:icon_thumright:
MIKSETA:
Koliko ide to cudo ;D?Jel imas seriski vario?
Svaka cast za setup :icon_thumright:
Pravi tokyo drifter :icon_biggrin:
Muhi:
da seiski prenos msm samo ove oprugice centralna itd...ovih dana je doslo do malo sex-a sa krofnicom...vec neko veme mi se drmala osovina kod tocka tj ona osovina sto drizi polutke kvacilo itd i pocelo ulje da mi curi pre neki dan...ja otvorio kada ono izgleda pustio semering i napukao mi blok kod lezaja tamo kod sekundara...isto pre neki dan imao sam onaj furioso kais poceo je da se raspada i naneo je stetu variatoru i ventilvaru tako da su na njim nastale "jamice" male idu ovih dana novi lezajevi kod primara i sekundara,semering smirglanje variatora i ventil vara,varenje bloka to sto je malo napukao i pravim sajlu iz jednog dela jer sam izbacio uljnu pumpu i sajlu pa mi netreba radeljnica sajli nego da bude sto jednostavije...radi se stalo gledaju i najsitiniji detalji ici ce i remen athena vec kupljen dimenzija 17mmx801 pri tome ako bude trebalo stel prenosa i karburatora...nzm koliko krofnica ide jer mi prekucava preko 80 pa nemogu da znam koliko ide... :P
Ivan_drifter:
zestoka krahnica...samo ostani TUNIRANxd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju