Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway Hurricane (Krofnica)-Komentari!

<< < (9/16) > >>

animatrix:
svaka cast na odradjenom poslu, treba nam takvih kineza :)
da te pitam u vezi variomata, kako se ponasa taj aftermarket u odnosu na serijski? jel ima razlike u krajnjoj i koliko kosta?

Muhi:
hvala...trudim se...  ;D e sada je cist kinez nije,malo je tu i italijanskog porekla ubaceno... :D
imam ovaj naraku racing imas 3 verzije...imas naraku sport,naraku racing i naraku racing H&S uz taj racing H&S dobijes samo ventilvar...
a ja sam uzeo bez ventilvara ovaj naraku racing za 36e...zadovoljan sam sa njim ok sluzi samo mu je mana sto su mu rolnice 15x12 dimenzije...ali u odnosu na seriski je dosta bolji moze se reci bolji i od motoforce variatora dvoumio sam se bio i cuo da je mf dosta los po tom pitanju...seriski mi bio skroz raspadnut falili delici,stalno pravio rolnice kostastim,i prevrtavao ono nije bilo do primara nego do seriskog loseg variatora...sve u svemu meni se cini ok variator neradi mi kazaljka na satu pukla mi sajla tako da za krajnju nzm ali msm da sam dobio koji km/h i ispeglao je rupe u ubrzanju msm i da sam cak malo i dobio na ubrzanju! :D
eto neko misljenje... :)

animatrix:
kakav ti je start? jel se bas povuce u startu? ja se patim vec neko vrijeme sa serijskim variomatom, napravio produzetak bolcne varija, start odlican, krajnja jedva 70, ako to skinem, onda mi je start koma, medjuubrzanja koma, ali mogu navuc 80 po satu... muka s tim..

Muhi:
aha znam stavljao si platnice one kao to sam i ja radio...to ti je problem remen-kais...ja sam nasao odgovarajuci remen i stavio ovaj variator nemam problema sa tim...a mozda te zezaju i oprugice na kvacilu... :P

animatrix:
remen je 804x17.5 znaci idealni... opruge kvacila dosta visoko hvataju, problem mi se stvori sto variomat krene raditi prije neg kvacilo uhvati, pa kao da iz "druge" krecem..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju