Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway Hurricane (Krofnica)-Komentari!
Muhi:
pa nzm da li je najbrzi keewauy sprema jedan lik matrixa sa s6 racingom itd ali se trudim da imam najbrzeg keeway-a :)
evo sledeceg problema molio bih i odg strucnih lica...
evo kakva je situacija...jos pre mi je puklo leziste lezaja tamo iza sekundara tj sto drzi primar...zavarim ja to stavim nove lezajeve i semernig zalepim taj lezaj loctate lepkom ali msm da je mana sto lezaj seriski viri koji mm iz lezista...i opet napuklo leziste gde je zavareno...lezaj mogu srafcigerom da izvucem...ja odnesem i svi mi kazu da tu napravim prsten dodati jos tih par mm sto viri lezaj da se to poravna i bude leziste u ravni sa lezajem...ali mi samo za taj prsten da se napravi traze 25e+to ravnanje...ja gledam sta bi to sve moglo da napravi da lezaj razbija leziste...ona osovina od primara sto drzi kvacilo i polutke i dalje ima lufta u toj maloj deklici i ko da se pojela osovina tamo kada to naidje u veliku deklu tu isto ima lufta...msm da se pojela osovina i na velikoj dekli gde ulazi i na maloj deklici sto ima to malo lusfa...menjacu ovih dana i taj lezaj u velikoj dekli sto drzi tu osovinu...
e sada da vas pitam posto bih uzeo primar da li ja uz primar msm da li se dobija i ta osovina i zupcanik ili samo zupcanik?taj primar sto hocu da uzmem od 24%-25% produzenja msm da je malossiev...
i jel moguce da se razbija lezite zbog toga sto se pojela osovina?
i da li je pametno da pravim taj dodatni prsten da bi lezaj bio u ravni sa lezistem ili samo da dovarim to sto je opet napuklo?
Aerox007:
onaj speedfight kojeg si dibio, kaj nije to mario slago???
gagi racer:
--- Citat: Aerox007 - 15 Srpanj, 2010, 19:46:42 ---onaj speedfight kojeg si dibio, kaj nije to mario slago???
--- Kraj citata ---
mislis jet force... mario ga je sklapao :) isto :)
KEEWAY:
keeway :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :love7: :icon_thumright:
Muhi:
nemoze niko da mi odg na na pitanja??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju