Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway Hurricane (Krofnica)-Komentari!

<< < (4/16) > >>

Muhi:
a ne mislim na ovog starijeg malagutija f12 :P
nzm da vas pitam za vase misljenje muci me samo taj disk nazad ako budem uzimao od rox-a blok to sa diskom nazad koliko bi to para trebalo?imam u ponudi jedan blok od malagutia f12 lc zadnja felna sa diskom komplet prenos radilica seriska struja komplet...samo me muci nazad taj disk a ja na krofnici mam nazad dobos...i kako to tacno sa lc da prepravim na ac? :P

pralas:
aha,onda ok :icon_thumright:
ako je stariji,onda je original minarelli :icon_thumright:

Muhi:
evo malo novosti i promen...promenio sam lezajeve i semering u prenosu sipao novo ulje stavio rolnice 3.25 i athena remen 17mmx804mm i dve platnice od 0.5mm ispred variatora...krofnica ide na zadnji odlicno ubrzava linerano bez rupa sve super ja presrecan!dizna u karbu 90 iglica na srednjem zarezu sraf odvrnut pola kruga-krug nesecam se bas tacno...sada jos lepo vreme da dodje...   :toothy9: :skuter:
izgleda da cu se baciti ovih dana malo i na styling  ;D

Muhi:
evo bio neki skup i mali drag na 201m...

muhi keeway hurricane stage6 sport pro vs pita peugeot jetforce malossi sport (tecnigas rs,19mm delorto,prenos itd...)

muhi keeway hurricane stage6 sport pro vs mario kymco super9 hebo manston replica (tm 24,yasuni c16,prenos itd itd...)

krofnica se vrti na 12.140rpm treba primar prekratak je ovaj prenos... :P
radi se uvek prave kombinacije itd... :)

pralas:
bkt sve si ih odero :icon_thumright:
svaka cast,ide to tvoj cudo a i vrti se u pm :icon_thumright: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju