Općenito > Generalno o skuterima
Pomoć oko kupnje
igor.sb:
ako te vec toliko boli ako skuter ima koju crticu sto je pao s nogare, onda do k... kupi novi
sta da ti kazem :dontknow:
Maljavi:
Igore ne razumjemo se...Ne smeta mi crtica ni pad s nogara.Smeta me što se zabijanje u kamion i posljedice takve nesreće zovu pad s nogara.Normalno da ne očekujem da rabljeni skuter bude kao nov.To nije realno.Ako ti sve smeta odi kupi novi to je o.k. uputa.Pa ga plati pa nitko na njemu nije sjedio.Ali nisam ja takva picajzla već masa prodavača nešto mulja.Odvedu te na drugi kraj grada,trošiš vrijeme,novac kad ono što su oni predstavljali kao savršeno stanje ispadne da nedostaje dijelova sa skutera,da je šaren ko krava,pola prekidača ne radi i sl.Skuter može bit star,ali ne prihvaćam da je normalno da mu ne rade žmigavci,truba i slično,da se gasiu u vožnji.I kao sve su to sitnice.Da su to sitnice onda bi se oni tim pozabavili,Jel se sad razumjemo?
roby44:
daj Mr J kakav zip, to je samo skuplji baotian sa znakom piaggia.
igor.sb:
--- Citat: Maljavi - 08 Rujan, 2007, 11:16:45 ---Igore ne razumjemo se...Ne smeta mi crtica ni pad s nogara.Smeta me što se zabijanje u kamion i posljedice takve nesreće zovu pad s nogara.Normalno da ne očekujem da rabljeni skuter bude kao nov.To nije realno.Ako ti sve smeta odi kupi novi to je o.k. uputa.Pa ga plati pa nitko na njemu nije sjedio.Ali nisam ja takva picajzla već masa prodavača nešto mulja.Odvedu te na drugi kraj grada,trošiš vrijeme,novac kad ono što su oni predstavljali kao savršeno stanje ispadne da nedostaje dijelova sa skutera,da je šaren ko krava,pola prekidača ne radi i sl.Skuter može bit star,ali ne prihvaćam da je normalno da mu ne rade žmigavci,truba i slično,da se gasiu u vožnji.I kao sve su to sitnice.Da su to sitnice onda bi se oni tim pozabavili,Jel se sad razumjemo?
--- Kraj citata ---
ma razumijemo se...skuzio sam ja odma sta si napisao....samo kazem da ima puno skutera kojisu ocuvani a stari su...samo treba znat gdje traziti (evo danas sam u osijeku vidio aprilia area 51 5.god. stara, nema crtice na sebi, a seriska boja, stanje kao da je iz tvornice izasao i runnera jednog 7god starog uredan da ne moze biti uredni)
ljudi nahvale ono sve pic pic, kad dođes tamo ono drlog od skutera
--- Citat: roby44 - 08 Rujan, 2007, 17:55:34 ---daj Mr J kakav zip, to je samo skuplji baotian sa znakom piaggia.
--- Kraj citata ---
da, slazu se u kini....ma bjezi
marko.p:
evo moj peugeot je bio bez i jedne crtice,seriska boja,ni jedna naljepnica nije bila skinuta ni stavljena,mokar je jedino bio kad je bio pran,čak ni auspuh nije imao hrđe i prodao sam ga za 6200 kn i to jedva jer ni jedan purger nije htio doć vidjet a kad je jedan došao odmah je kupio....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju