Općenito > Generalno o skuterima
Pomoć oko kupnje
Maljavi:
Molim Vas pomozite!Razmišljam kupit skuter do 50 ccm do oko 8000 kn.Malo bi se na njemu vozio,ali ono što kod skutera cijenim je da je udoban i da ne troši previše goriva.Na akciji je TGB laser za 8000 kn,ali ne znam da li mi je bolje kupit piaggio zip(cijena je tu negdje) ili neki rabljeni skuter.Odbija me kupnja rabljenih najviše zbog toga što skuter u dvije,tri godine starosti promjeni nekoliko vlasnika,a i mogućnost da je isti bio već razbijan me odbija od takve kupovine.Pomozite molim Vas savjetom.Da li možda ima neki drugi skuter koji spada u ovaj cjenovni razred kao novi ili poznajete nekog tko ima par godina stari ušćuvan skuter pa ga želi prodati po dotičnoj cijeni.Unaprijed hvala.
igor.sb:
tko kaze da skuter star 2-3 god, promjeni par vlasnika i da je izrazbijan...odakle ti samo to..takvi su jako rijetki
prodao bi ti ja svoju apriliu odma, al mi jos uvijek treba
...kupi moto oglasnik ili trazi na netu, naci ces hrpu skutera
trazi piaggio masine (piaggio nrg, gilera runner, aprilia sr50 od 2003. god)
zajebi novi skuter....nazoves, dođes, pogledas stanje, provozas, platis, sredis papire i doviđenja
ako nista drugo u zg-u ih je hrpetina takvih
marko.p:
sad ti je sezona gotova,puno skutera se prodaje a cijene su pale pa malo razgledaj polovne pa onda vidi šta češ....
istina,ima svakakvih skutera ali ima i dobrih.....
Mr J:
ja bih ti preporucio zipaca 4t ali jedino ako se mislis voziti sam...
Maljavi:
Ne kažem da su svi stari dvije,tri godine razbijeni nego većina onih koji se prodaje.To govorim na osnovu mnogobrojnih poziva koje sam obavio.Neviđen broj njih je samo pao sa nogara.I to po nekoliko puta.Ali izgledaju kao da su pali iz zrakoplova...A što se tiče oglasa odem na stranice specijalizirane za skutere,oglasnike i slično,a zapanjujuća je pojava da tamo ljudi pod regija upisuju "Hrvatska".To je zbilja iritirajuće da ljudi ne znaju upisat regiju ili županiju u kojoj žive.Da je skuter 50% ispod cijene po njega ne idem iz Zagreba u Dubrovnik jer kad dođem do tamo gazda zaboravio reć da je skuter pao sa nogara.S neke planine naravno.Hoću reć promjenio sam puno automobila pa znam da je situacija na tržištu takva da netko prodaje auto koji glasi na susjeda koji je sad na moru,al samo što nije došao.A vlasnik?Da trći sam.Na katu...I da ne zaboravim moja težina je 120 kg,a to je po standardima ko dvije osobe ha,ha...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju