Tehnički kutak > Tehnička pitanja
KOLIKO KM PRIJEC KADA SE STAVI KIT???
JogFromYamaha:
gle kaj se mene tice mozete svi ga paliti 5 puta ili cekati 5 minuta da dela u leru i na taj nacin "razraditi" masinicu
ili se strpeti i prijeci 500km meni je svejedno jer je tvoj kit i ti bus placal dok ti bu kit isel ko zadnje sr#nje jer ti karike ne dihtaju kak bi trebale jer ste svi blesavi na idemo ga odmah ganjati a za 2 mjeseca vas faca s razradenom serijalom po riti skaklja
max18:
ok, znaci rad u leru mu ne pomaze? i koliko ga se smije voziti na sat?? i JogFromYamaha nisam tebi napisao za klip vec onome sto je napisao 5 tisuca :headbang:
JogFromYamaha:
gle veli se da prvih 500 km ne voziti preko 1/4 gasa od 500-1000 ne prek 3/4 gasa a od 1000 lagano pa mozes puni gas
gokiSP:
Svi cilindri koje sam ja slagao (koji su razrađenji u 2 grijanja i hlađenja) su očito posebni jer nijedan nema nikakvih riseva a kamo li da je zacviko ::) A svi vi ostali koji imate klipovi i cilindre id stakla vozite 500km na 1/3 gasa i skupljajte dragocjenu garež :headbang:
Psych0:
--- Citat: gokiSP - 20 Lipanj, 2010, 11:04:53 ---Ma 5000 km ::)
--- Kraj citata ---
sta se kurcis ti u zadnje vreme ? pa decko je fino pitao ... razumijem ja da si ti klasni mehanicar ... ali jbt ... jes mengu dobio :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju