Ostalo > Foto, video, music...

Neke moje stvari..

<< < (15/31) > >>

drift KING:
j#bote pa ti si bolji od eminema,ice cubea i ludacrisa svi ti se mogu sakrit svaka cast....prijavi se za super talent

BoLT3K:

--- Citat: drift KING - 07 Kolovoz, 2010, 17:10:38 ---j#bote pa ti si bolji od eminema,ice cubea i ludacrisa svi ti se mogu sakrit svaka cast....prijavi se za super talent

--- Kraj citata ---
To si zadnji put rekao  :hmh:
 :toothy12:
Hvala ti druze. :)

drift KING:
nema na cemu prijatelju ;)

mhr-team:
inače za sve sa foruma koji nisu znali, BoLT3K je moj sin, to vam i on sam može potvrditi....
moram biti iskren da do danas nisam znao da mi je sin umjetnik, vidio sam ga u sobi navečer da sjedi i nešto piše i gužva papire itd, nisam znao o čemu se radi, kontao sam ko fol da se pravi da nešto uči, jer ja ga stalno teram da uči školu i da se kloni ćoravog posla...
ali eto mislim da bi trebao sada kad sklopim skut prodat ga i uložit sve u sina svoga jedinorođenog,,,

crna strela:

--- Citat: mhr-team - 07 Kolovoz, 2010, 19:03:46 ---inače za sve sa foruma koji nisu znali, BoLT3K je moj sin, to vam i on sam može potvrditi....
moram biti iskren da do danas nisam znao da mi je sin umjetnik, vidio sam ga u sobi navečer da sjedi i nešto piše i gužva papire itd, nisam znao o čemu se radi, kontao sam ko fol da se pravi da nešto uči, jer ja ga stalno teram da uči školu i da se kloni ćoravog posla...
ali eto mislim da bi trebao sada kad sklopim skut prodat ga i uložit sve u sina svoga jedinorođenog,,,

--- Kraj citata ---

:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju