Ostalo > Foto, video, music...

Neke moje stvari..

<< < (22/31) > >>

Aprilia00:
jbg, nije ovo bronx  :toothy3:

BoLT3K:

--- Citat: Aprilia00 - 25 Travanj, 2011, 09:55:12 ---jbg, nije ovo bronx  :toothy3:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

BoLT3K:
Sušim ti ruke već inhaliranim dimom cigarete.
Gledam te dok gledaš; Zadnje kapi nevinosti se razlivaju niz brazde tvoga tijela.
Na postelji si; Ja sam tu tek toliko da me osjetiš. Samo toliko da svjedočim tvoje djelu.

Raspadaš se prateći otkucaje moga srca i lažne riječi koje ti upućujem.
Ne znaš da bih sada dao sve za jedan znak. Za priliku da ovjekovječim ovaj trenutak.
Milosti neprisutna, šteta što ne nosim fotoaparat odkad sam otkrio caklinu u svojim očima,
Glumiš da ne znaš da mi je stalo, dok ja glumim da mi je stalo do svega ovoga.
Stalo mi je koliko i do zamlaćenih zidova moje garsonjere, Vinkovačka 33. Ni slova više ne dopiru do mene.
Jedino što do mene prodire, kroz široku jaknu je moje prodiranje u tebe, tako nedefinisanu.
Drugačija si, ali se činiš ista dok si tu iznad mene, na meni. Drugačija si samo zato što to ne želiš biti.
Čitam te kao otvorenu knjigu, s koricama okrenutim prema gore, spoznajem samo tijelo, kao naslov, sve što je nebitno.
Tonem u razmišljanje, ali se ipak držim za slamku. Kao da ništa ne postoji .. Samo ja, tvoja udubljenja i tvoje usne,Koje mi u tom času zamjenjuju oksigen. Pokušavam se otrgnuti mišićima lica koji forsiraju osmijeh, tjeraju ga na površinu.
Pokušavam odustati kad je najbolje, vratiti se kući kao pobjednik. Nisi mi dala, sve si me čvršće stezala uz sebe.
Riječi su ejakulirale iz mene, natrag u mene. Nisam imao snage da ti ih saspem na uho

Ležiš tu kraj mene, uzdišemo skupa po posljednji put. Za promjenu i ti pališ cigaretu.
Nagovještavaš mi kraj kraja, onog koji je davno počeo u neznanju.
Još uvijek se približavaš, pripijaš se uz mene, kažeš:
"Što bliže budem jezgru tornada, dalje će me odbaciti od sebe.
To oboje želimo, zar ne, dragi" ?

Po mišljenju mnogih kompetentnih ljudi, najbolje što sam napisao.
Kažu i da bi se mogla knjiga napisati kad bi sve bilo ovako kvalitetno, ali sami presudite.

BoLT3K:
                     Pripio sam se uz zid.
Ti si me pritisla o njega. Ja sam ga sagradio.
Leđima trljam ga. Da bih te vezao za sebe.
Analiziram konture. Nisam uspio, bježiš mi.
Otvorenim dlanovima. Primićeš se.
Jako udaram, najjače. Ipak te ne mogu stići.
Pokušavam ga razbiti. Ipak si bliže i dalje.
Udaram nogama o pod. Brojim opcije.
Udaram glavom u zid. Umrijeti pred tobom.
Srce bulji u prazan strop. Pustiti te da odeš.
Istrgano je srce, ništa. Prva opcija !
Pada.
Promatram ga.
Plakao bih za njim.
Ali zašto ?

cona_rab:

tek sam sad vidio ove tvoje stvari i mogu reć da sam ostao  :uuuu:
  :-* :sign188:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica