kompa mnogo si strog
dobra je kombinacija..bijela mi super boja,ljubičasta isto pošto nie svakidašnja boja..
uredo napravljeo..
nisan strog,da se primijetit da ne komentiran puno garaze i skuter projekte osim ako mi ne upadne nesto u oko sta mi se bas svidja..
prvo,najvise mi se svidja sta je sve uredno,to najvise cijenin,a onda mi se svidja kako je celer rijesia i s ispilanon guzicon mu ovaj stop ludilo stoji,aj na prvu ruku nisan sinja prednje zmigavce i oni su mi lajk
a i xenon je upa odlicno..,al ovo sve drugo mi nije lose,al nista sta bi sad moga napisat to je to,tako bi i ja sebi ucinia ili nesto slicno..
uglavnon ode mi se ne svidja za pocetak ova plastika povise fara..to se davno prije pituravalo u drugu boju,al cinjenica je da bi mu bolje stalo da je ta plastika bijela..,iako mu je i bila i ljubicasta pogođena i obe su dobre boje i pasu medusobno.. milka racing replica,hehe..
onda mi nisu legle in ove plastikice gilera bocne hrapave u ljubicasto neznan zasto..kad bi radia sebi,vise bi isa ljubicastu minimalisticki stavit da je nema toliko previse na motoru,al cisto da pravi jedan kontrast biloj..uostalon neznan ni sam di bi je stavia,malo je teze to u novog runnera iskombinirat jer prakticki ju je on i stavia minimalisticki,al ne paše mi nekako..dalje zada sve mat crno..deklo guma felga filter amortizeri..to mi je premonotono bez pravog kontrasta..
ono sta je crni napravia na svon vxu,ono je najblize sta bi ja sebi npr radia,on ga je tu pogodia lipo,eventualno koju sitnicu prominit i to je to
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs426.snc4/46893_1601932694314_1415997545_31630719_4619803_n.jpg npr zadnje rucka suvozaca vratit u bilo (jer ima doma i crne i bile) i to je to.. skuter mu nije monoton,svugdi je pogodia kontrast,sve uredno i odmaka se od serijale,al ne daleko..
e sad..kako se kaze da svak ima svoj ukus,tako da se ja nemogu tu nikome misat niti ikome gvoorit sta ce radit,svak radi sta se njemu svidja..cisto zbog toga izbjegavan negativna komentiranja projekata,garaza i slicno jer ne zelin ulazit u prepirke oko stvari koje se nemogu raspravit jer je stvar razlicitih ukusa, godina i jos puno faktora..
sad si me ti malo povuka za jezik,pa san napisa sta mislin, iako to neman namjeru inace govorit,al eto da se momak ciji je motor ne uvridi,san produzia tekst
malo i ovo nisu nikakve kritike vec samo stvar razilazenja misljenja..
p.s. samo nastavi uredno i bez fusarenja i to je najvaznije