Tehnički kutak > Tuning skutera

luna 1- kako dobiti što bolji start

<< < (2/4) > >>

pestaj ds:
stavio sam arow na lunu i proširio sam ispuh na mjeru cijevi auspuha, a po cijeloj dužini kanala sam ga malo obradio i podigao sam ga za 1mm.. sad puno bolje prima gasa. sa standardnim  rolicama  motor je dosta trom, čak ide i slabije nek prije.. sad sam stavio samo tri orginalne rolice i motor ide dosta dobro, kreče na
 visokim okretajima i vuče od 0 do kranje. zanima me dal neko zna koje bi rolice trebao satviti i gdje ima za kupiti?? uzeo bi i malo duži remen jer ne popuni polutke dao kraja, samo bi htio da mi neko kaže koju dimenziju i koju marku remena..

neven92:
i kolko ti ide sa tri rolice?meni je isao 65,a mucio se ko konj....pa sam ipak vratio stare rolice...   ::)

animatrix:
i meni je s 3 rolice 65, katkada 70 hvatao...
remen svejedno koje marke samo da je 804mm i 17.5 sirine.. trebas staviti zuti centralni feder da mozes bubnit rolice oko 3.5gr tezine... ovako sa serijskim centralnim bi trebao rolice tipa 2.75gr, a to sumnjam da ima gdje za kupiti..

Lord:

--- Citat: pestaj ds - 26 Lipanj, 2010, 19:41:23 ---stavio sam arow na lunu i proširio sam ispuh na mjeru cijevi auspuha, a po cijeloj dužini kanala sam ga malo obradio i podigao sam ga za 1mm.. sad puno bolje prima gasa. sa standardnim  rolicama  motor je dosta trom, čak ide i slabije nek prije.. sad sam stavio samo tri orginalne rolice i motor ide dosta dobro, kreče na
 visokim okretajima i vuče od 0 do kranje. zanima me dal neko zna koje bi rolice trebao satviti i gdje ima za kupiti?? uzeo bi i malo duži remen jer ne popuni polutke dao kraja, samo bi htio da mi neko kaže koju dimenziju i koju marku remena..

--- Kraj citata ---

ja sam imao na serijskom variomatu i giannelli extri 3,7g malossi rolice i serijski centralni,remen-hebo-5060103H i to mi je bilo idealno krajnja mi je bila 75-80

pestaj ds:

--- Citat: neven92 - 26 Lipanj, 2010, 19:54:46 ---i kolko ti ide sa tri rolice?meni je isao 65,a mucio se ko konj....pa sam ipak vratio stare rolice...   ::)

--- Kraj citata ---
pukla mi je kazaljka na satu tak da neznam kolko ide po satu ali ovak u grubo oko 65, i cijelo vrijeme je skoro u ful okretajima, samo tam zadnjih par kilometara se okretaji malo spuste.. u uzbrdicu koju sam prije išao 20 sad ide sigurno za 10 više..
--- Citat: animatrix - 26 Lipanj, 2010, 20:28:44 ---i meni je s 3 rolice 65, katkada 70 hvatao...
remen svejedno koje marke samo da je 804mm i 17.5 sirine.. trebas staviti zuti centralni feder da mozes bubnit rolice oko 3.5gr tezine... ovako sa serijskim centralnim bi trebao rolice tipa 2.75gr, a to sumnjam da ima gdje za kupiti..

--- Kraj citata ---
što se tiče remena, rolica i federa ako ima neko za prodat takvo što slobodno se nek javi, ili ako zna gdje bi u zagorju bilo takvo što za kupit... e da i ako ko ima sat za lunu da je ispravan nek se javi na PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju