Tehnički kutak > Tuning skutera

luna 1- kako dobiti što bolji start

<< < (4/4)

cvele60:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=search2

Ukucaj -Luna kit- pa malo citaj... :toothy10:

Luka 0101:

--- Citat: pestaj ds - 27 Lipanj, 2010, 21:43:46 ---nabavio sam sat i žuti centralni..  još rolice i remen, e da i ako netko ima kakav kit da paše na lunu ili serijski cilindar sa klipom od lune da nešto probam na njemu...

--- Kraj citata ---
imam ti ja dr evo 70 cc kit..
650 kn sam ga platio dajem ga za 600..
zaparkiran u kutiji.. ja sam ga kupio za svoju lunu al sam na kraju odustao od ugradnje

pestaj ds:
evo da vratim temu iz zaborava... danas sam napokon uspio sastaviti svoju lunu nakon dobrih mjesec dana.. imao sam jedan neobičan kvar, pukao mi je dosjed zupčanika od primara.. zaa dosta jeftine pare sam nabavio drugo kučište (hvala članu neven 92) te sam to sve presložio.. usput sam ubacioi žuti centralni feder, rolice od 3,7 g i malossi kevlar 804 x 17,5 a otprije imam arow i proširen ispuh.. mogu reč da skut ide puno ljepše. od 0 do jedno 10 malo ide ko i prije možda čak i slabije nakon toga se razvrti i ide do ibera.. neznam kolka je kranja jer mi ne radi sat, moral budem uzeti gps pa izmjeriti..                                                     sad me zanima dal mogu kak riješiti ovu rupu na početku?? dal bi dobio što da stavim druge federe na kvačilo i koji bi odgovarali??

Faba:

--- Citat: pestaj ds - 29 Kolovoz, 2010, 21:27:35 ---evo da vratim temu iz zaborava... danas sam napokon uspio sastaviti svoju lunu nakon dobrih mjesec dana.. imao sam jedan neobičan kvar, pukao mi je dosjed zupčanika od primara.. zaa dosta jeftine pare sam nabavio drugo kučište (hvala članu neven 92) te sam to sve presložio.. usput sam ubacioi žuti centralni feder, rolice od 3,7 g i malossi kevlar 804 x 17,5 a otprije imam arow i proširen ispuh.. mogu reč da skut ide puno ljepše. od 0 do jedno 10 malo ide ko i prije možda čak i slabije nakon toga se razvrti i ide do ibera.. neznam kolka je kranja jer mi ne radi sat, moral budem uzeti gps pa izmjeriti..                                                     sad me zanima dal mogu kak riješiti ovu rupu na početku?? dal bi dobio što da stavim druge federe na kvačilo i koji bi odgovarali??

--- Kraj citata ---
stavis tvrde federe,na tvom mjestu stavio bi zute,112 mm federi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju