Tehnički kutak > Injection
zvecka nesto kod celindra klip i karike su nove
Zeljac:
da od kad sam promjenio klip i karike zvecka mi nesto u celindru ne kuzim sta je ali samo u visokim obrtajima dali je moguce da trebam deblji diftung na celindru ???
Daci:
ovsi ak si kupio klip koji je špicastiji od originala onda moguće da ti udara po glavi zbog istezanja materijala na velikim okretajima
smart bbb:
--- Citat: ---ovsi ak si kupio klip koji je špicastiji od originala onda moguće da ti udara po glavi zbog istezanja materijala na velikim okretajima
--- Kraj citata ---
nema ti to veze ,ja ga imam i sve normalno radi :)
Luka 0101:
karike su nove? a ugradnja? majstor ili "majstor"
Zeljac:
ja sam sam slago ne brinite imama stvarno iskustva sa svakakvim skuterima i motorima tako da to nema problema ali mislim da je tanak divtung na glavi pa da klip udara o kapu od celindra ugl radi se o ovom klipu koji mi je jako cudan zato jer ima na vrhu ravnu plogu i da zanima me jer mogu stavit 2 diftunga jedan preko drugog i da jel moze bit radi toga sta je voda a nema antifriza ?? . http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640668752&target=productdetail&category1=A:A_APRILIA:A_APRILIA_SR50REPLICAAPR&category2=CAT:CAT_ZYLINDER
i sada mi nejde u glavu dali je do toga ili ne ali mislim da je i da dize mi temparaturu ?? ne kuzim zasto i kuha a ozracen je sistem i sve nema cak ni termostata sad neznam dali je do njega ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju