Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Vivacity,par pitanja

<< < (2/2)

Ivan_drifter:
dizna na zxu mozes do 60 stavit ja imo na vivi tako a federi nemaju veze s kilometrima nego s starnoscu motora il kolko ce kvacilo proklizit na pocetku da dobije motor na okretajima i automatski na startu za grad dusu dalo (izljetanje na semaforima ) isto tako pametno stavit 6.7 do 7.0 grama rolice ako stavis zx i nista nediraj  max neki malosijev variomat inace zvan multivar polovni dobar ako nades cirka 300 kn investicija i neki pametni remen poput kevlara da izgubis rupe u ubrznaju ....ono motor krene pa zastane pa povuce pa ni sam nezna,,,,,

Dino-X race:
hvala na savjetima i pomoći.
nego danas kupim novu svjećicu, skinem staru a ona čađava, crna. puno više nego šta bi trebala biti. nikako tu smjesu dobro nariktat, kako da si pomognem? na krug i pol mi je šarafić....ja otpustim još malo na dva-dva i pol kruga a on se ugasi u leru. vratim na krug i pol i radi...zašto izgaranje nije dobro a prije servisa je bilo super i skut je bolje vuko, i majstor sam veli da super izgara. i onda mi nije to poštelo i sad serucka tako malo....a ja neznam nariktat, a nije mi blizu majstor ali sve mi se čini da ću morat otić to poštelat...

Ivan_drifter:
kad se on ugasi na leru ti mu digni ler xd

Dino-X race:
hehe,ma već sam jednom prčkao po ler gasu pa sam samo sranje napravio...

Ivan_drifter:
ostavis ga toplog da radi na leru ako ti je prenizak ( po tvom  misljenju) ili previsok ili se gasi ... onda odvrnes saraf i napravis da ti radi idilicno za tebe.,... bitno da je topao jer ako na hladno to radis nemozes napravit jer ti cok je upaljen,,,i cim se zgrije past ce mu okretaji i ugasit ce se.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju