Tehnički kutak > Tehnička pitanja
mx spuh na scoota ?
hrvojekovacic:
--- Citat: gokiSP - 16 Lipanj, 2010, 13:32:29 ---Pa ako znaš kako radi RC ventil onda kužiš zašto ne može na tvoj skuter :)
--- Kraj citata ---
pa ako rc na mojoj elefant otvara na 7000rpm ispušne kanale koji su do tada bili zatvoreni i onda daje snagu,a da prije otvori bi se gušio,jel da ?
sad nekužim kakve veze ima aspuh s time ?
Luka 0101:
pa sta onda tu tipkas... ja te ne kuzim.. ak si ga vec uzeo kao sto si napisao odi u garazu/dvoriste il kam vec i probaj namontirat.. i onda se sam uvjeri da to neci ici nikak... a ne tu sad vodit drame i prepirke na forumu..
hrvojekovacic:
--- Citat: Luka 0101 - 16 Lipanj, 2010, 13:40:54 ---pa sta onda tu tipkas... ja te ne kuzim.. ak si ga vec uzeo kao sto si napisao odi u garazu/dvoriste il kam vec i probaj namontirat.. i onda se sam uvjeri da to neci ici nikak... a ne tu sad vodit drame i prepirke na forumu..
--- Kraj citata ---
daj ubi me sad ! :angry7: Pa zkj je ovaj forum ? KAJ NESMIJEM PITAT ???
ak nemaš ništ za reči ONtopic,niti nemoj govorit ! :dontknow:
gokiSP:
1. Promjer auspuha je nekoliko puta veći od tvog ispuha na cilindru.
2. RC ventil drži ispuh zatvorenim do cca 8000 rpm-a baš zbog velikog ispuha tj. na manjim okretajima dobije preveliki otvor (ako nema ventila) i zato se guši.
3. Taj auspuh rezonira debelo iznad 10000 rpm-a, i to se da iskombinirat eventualno na naturpijanoj bb mašini
Dovoljno razloga?
mario_f15:
ako znas da moze sto pitas, ::)
uvjerit ces se sam da nemoze.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju