Tehnički kutak > Tehnička pitanja

mx spuh na scoota ?

<< < (5/5)

hrvojekovacic:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Lipanj, 2010, 17:22:16 ---Sve i da radi kako treba, na šta bi to ličilo  :laughing6:promjer auspuha ko promjer klipa

--- Kraj citata ---
ma nezzz...svidja mi se zvuk....  :laughing7:
imal sam slična dva, FMF,na bivšoj yamahi banshee 350 ...zvuk je prej*ben  :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: hrvojekovacic - 16 Lipanj, 2010, 18:25:26 ---ma nezzz...svidja mi se zvuk....  :laughing7:
imal sam slična dva, FMF,na bivšoj yamahi banshee 350 ...zvuk je prej*ben  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa na skuteru nebi imalo zvuka.. stavi na skuter due+ i nardo uz ostale djelove i bićeš zadovoljan sa zvukom, iako će svi zvat policiju

hrvojekovacic:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Lipanj, 2010, 20:23:55 ---pa na skuteru nebi imalo zvuka.. stavi na skuter due+ i nardo uz ostale djelove i bićeš zadovoljan sa zvukom, iako će svi zvat policiju

--- Kraj citata ---
a kad bi stavil gljivu na sadašnji setup ?

Crazy Kuree:

--- Citat: hrvojekovacic - 16 Lipanj, 2010, 20:31:09 ---a kad bi stavil gljivu na sadašnji setup ?

--- Kraj citata ---
Kad je staviš podesi karburator, kupi spužvanu, bićeš jako zadovoljan zvukom, očito je da samo to želiš. biće puno dublji zvuk

Bidalot_C30:
ma auspuh od zx-6 ce ti najbolje pasat,probaj njega nabavit :icon_thumright:...lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju