Tehnički kutak > Tuning skutera

STAGE6 RACING 70CC - MODULAR

<< < (5/7) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: aprilia area 51 - 16 Lipanj, 2010, 18:01:05 ---cim ti tako pitas znaci dani ti ni frend niste neki veliki znalci oko toga...tako da necete moci dobro to stimat i stalno cete morat sarafat trosit ce ko lud derat ce se jako...

bolje uzmi nekog sporta reversa deltu multivar 19 karb usis neki i teraj...nes problema nikaki...

znam iz osobnih iskustava...imo sam krajnji midrace na minarelliu de plus nardo itd...i nikad nisma bio miran stalno me nesto drkalo...i sad imam base set up i motor ide i povlaci vise nego dobro a samo tocim i vozim...

--- Kraj citata ---
to je slabi midrace  :icon_biggrin: ovaj što bi on bio bi srednji, malo jači midrace je MHR i MK pro race2

aprilia area 51:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Lipanj, 2010, 20:21:21 ---to je slabi midrace  :icon_biggrin: ovaj što bi on bio bi srednji, malo jači midrace je MHR i MK pro race2

--- Kraj citata ---

hehe...sj#bo sam se tjeo sam reci za njegov da je jaci midrace...

cvijo:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Lipanj, 2010, 20:21:21 ---to je slabi midrace  :icon_biggrin: ovaj što bi on bio bi srednji, malo jači midrace je MHR i MK pro race2

--- Kraj citata ---

joj sam kad ti sve znas...aj ak si tolko pametan tebi cu donjet da ga nastelas.........

cvijo:
a uzet ce taj stg6 i gotovo.....

wonderkid:
vidim da si spomenuo da on jos nema lovu i da treba skupit tek,aj bezveze da puknem cifru,jel ce on imat 1k eura pri sebi kad ce sve popratne djelove uzimat za taj kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju